zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Acht topbestemmingen voor een onvergetelijke jaarwisseling

24 december 2015 - Het nieuwe jaar inluiden met champagne, vuurwerk en feestjes kan overal ter wereld. Grote steden en regio’s pakken flink uit om reizigers te verrassen met een bijzonder spektakel.

Één ding is zeker: u zult de oliebollen en appelflappen niet missen als u oudejaarsavond viert op één van de spectaculairste nieuwjaarsbestemmingen van 2015. Hotels.com zet acht topbestemmingen voor een onvergetelijke jaarwisseling op een rij.



Las Vegas, Amerika
Vier gegarandeerd een spetterend Nieuwjaar in deze Sin City. Tijdens de jaarwisseling vullen de straten zich met uitzinnige feestvierders. De strip verandert in één groot feest met live muziek en verschillende podia. Ook de casino’s dragen hun steentje bij; om 0.00 uur verlichten zij de stad met groots vuurwerk geheel in de stijl van Las Vegas, dat tot ver in de woestijn zichtbaar is. Wie weet, misschien is deze avond wel uw geluksavond.

Sydney, Australië
De prachtige vuurwerkshow in de haven van Sydney zorgt voor veel oh’s en ah’s onder de meer dan een miljoen toeschouwers. Vroeg op de dag verzamelen feestvierders zich op de heuvels van de botanische tuin, die een eersteklas uitzicht biedt op de Harbour Bridge en het Opera House. Zittend op een picknickkleed en genietend van de zelf meegebrachte champagne heeft u hier uitzicht op de ongekende vuurwerkshow.

Rio de Janeiro, Brazilië
In Rio weten ze hoe je een jaarwisseling viert. Op het carnaval na is Nieuwjaar het grootste feest van de Braziliaanse hoofdstad. Als uoud en nieuw met uw voeten in het zand wilt vieren, dan is het strand van Copacabana uw bestemming. Het prachtige uitzicht op de met jungle begroeide bergen, voeten in de warme oceaan en een verse Caipirinha in de hand; Rio geeft u een topbegin van 2016.

New York, Amerika
De stad die nooit slaapt houdt u moeiteloos wakker met oud en nieuw. Op het oogverblindende Times Square wordt elke jaarwisseling groots uitgepakt! Geniet van de lichtshows, optredens van wereldformaat en natuurlijk het bekende vallen van de grote bal om het nieuwe jaar in te luiden. De klassieke beleving is uniek in zijn soort en geeft u het idee dat u in een typisch Amerikaanse kerstfilm bent beland.

Goa, India
Voor een intieme vijfsterrenjaarwisseling bezoekt u de stranden van Goa. Het Indiase paradijs is ideaal voor stellen die Nieuwjaar samen willen vieren. Verlaten stranden, luxe resorts en een ontspannen sfeer bieden een oudejaarsviering in privacy. Mocht u toch wat meer mensen dan alleen elkaar een gelukkig nieuwjaar willen wensen, dan bieden de strandfeesten in de nabij gelegen baaien en de populaire nachtclubs uitkomst.

Tokio, Japan
Nieuwjaar in Tokio biedt  twee opties, die u eigenlijk allebei niet wilt missen. Zo kunt u de eeuwenoude festivals bij de boeddhistische tempels bezoeken om te bidden voor geluk in het nieuwe jaar en om de muziek en dansers in versierde kostuums te bewonderen. Daarna duikt u het bruisende nachtleven van de Japanse stad in om het nieuwe jaar in te dansen op de beats van ‘s werelds beste dj’s.

Kaapstad, Zuid-Afrika
Aan de waterkant van de haven in Kaapstad danst u samen met meer dan 80.000 mensen op de traditionele Afrikaanse muziek. De stad biedt een ruime keuze aan feestelijke activiteiten, zoals een carnaval, heerlijk streetfood, fantastische buitenshows en natuurlijk vuurwerk. Met oud en nieuw smelt de stad samen tot een groot feest van vreugdevolle toeristen en vriendelijke lokale bewoners dat uw begin van 2016 tot een bijzondere ervaring maakt.

Berlijn, Duitsland
Een opmerkelijke jaarwisseling viert u bij onze oosterburen. In Berlijn wordt jaarlijks op oudejaarsdag de Silversterlauf georganiseerd, waarbij deelnemers in gekke kleding een afstand rennen en tegelijkertijd pannenkoeken n hun pan opgooien. Die avond wordt de sfeervolle stad verlicht door kleurrijk vuurwerk en wenst men elkaar een gelukkig nieuwjaar op het plein bij de Brandenburger Tor, waar het grootste feest van Berlijn plaatsvindt.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Nederlander viert Oud & Nieuw het liefst in Londen
 Extra vrije dagen bovenaan verlanglijstje van de Nederlandse werknemer
 Top tien kerstbomen wereldwijd
 Nederlander ontvlucht kerststress
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10