zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Zesde editie Young Professional of the Year groots van start

20 januari 2014 - Voor de zesde keer organiseert de InterCompany Association (ICA) de verkiezing voor Young Professional of the Year. Op donderdagmiddag 16 januari was de kick-off van deze verkiezing.

Dit jaar hebben veertien bedrijven zich aangemeld om te strijden om de verkiezing. De deelnemende bedrijven zijn: ASR, Philips, EY, Thales, TNO, Accenture, Ordina, ING, Eiffel, Tata Steel, Royal HaskoningDHV, Stork, ING-IM en FrieslandCampina. Het is dé kans voor de verschillende bedrijven om hun young professionals letterlijk een gezicht te geven binnen de organisatie, maar ook een podium te bieden naar buiten toe.



De weg er naartoe
Een verkiezing is niet mogelijk zonder kandidaten. Tot 31 december zijn alle bedrijven intern druk bezig geweest om de juiste kandidaten te selecteren die de organisatie mogen vertegenwoordigen op de landelijke verkiezing. Naast kandidaten is een verkiezing pas mogelijk als het er een organisatie achter staat. Achter de schermen wordt hard gewerkt door een zevental jonge ambitieuze young professionals om de verkiezing tot een groot succes te maken. Tenslotte is een verkiezing pas mogelijk als er financiële middelen zijn. We zijn als commissie dan ook hard op zoek naar sponsors. Dit kan een financiële bijdrage zijn in ruil voor exposure en andere uitingen of een product dat gesponsord wordt. Denk aan de rode loper of de champagne die te sponsoren is op de finale. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

De verkiezing
Dit jaar heeft de verkiezing een nieuwe vorm, waarbij verbinding en samenwerking centraal staan. Er wordt dit jaar niet één winnaar gekozen, maar een heel team dat beschikt over lef en inzicht. Aan de hand van een aantal criteria worden de teams en kandidaten getoetst en gewogen door de jury. De kandidaten worden beoordeeld tijdens de verschillende activiteiten: de kick-off, twee expeditie dagen, een informele base camp dag en de eindpitch. Meer informatie over het exacte programma wordt later bekend gemaakt.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Generatie Y voorziet andere inrichting van HR
 Feedback effectief middel voor talentontwikkeling
 Mark Reijman (A. T. Kearney) is Best Young Professional 2013
 Young Professional werkt, droomt maar realiseert ambities niet
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10