zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Nederlandse wegrestaurants scoren matig

18 augustus 2010 - Met een gemiddeld rapportcijfer van 5,4 is eten langs de Nederlandse snelwegen niet aan te raden. Dit blijkt uit een door de ANWB gehouden onderzoek van wegrestaurants, zo weet Zakenreis.nl. Bij de test werden 26 restaurants onder de loep genomen.

De drie hoogste resultaten zijn behaald door Tulip Inn Maastricht Aachen Airport (7,9), vervolgens Van der Valk Akersloot (7,4), Van der Valk Spier -Dwingelo (7,3). Het slechtst scoren AC restaurant Hendrik Ido Ambacht (2,6), La Place Hazeldonk (2,9) en AC restaurant Zevenaar (3,0). 



Lekker eten
Het lekkerst aten de testpanels bij Tulip Inn Maastricht Aachen Airport. De door dit restaurant voorgeschotelde entrecote wordt omschreven als voortreffelijk. En de AC restaurants in Bodegraven, Holten en Amsterdam hebben een heerlijke appeltaart op de kaart staan. 

Smerige bakplaat
Maar er zijn ook slechte voorbeelden. Bij het La Place restaurant in Hazeldonk werden de biefstukken gebakken op een smerige bakplaat. Ondanks commentaar van het testpanel werd daar gewoon mee doorgegaan. Het Kanters restaurant in Moerdijk serveerde aangebrande aardappelen. Toen daar wat van gezegd werd was het commentaar van het personeel: "Dat is een mooi multicultureel bordje." En liet de aardappelen verder ongemoeid. 

Zorgvuldigheid
Met de ingrediënten van de geserveerde maaltijden was weinig mis. Wat vies tegenvalt, is de zorgvuldigheid waarmee het eten wordt bereid. Een aangename ambiance of een vriendelijke bediening kan wat goed maken als het eten wat minder smaakt. Maar helaas laten de Nederlandse wegrestaurants ook hier steken vallen.


Bron: Zakenreis.nl
 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Werknemers straks massaal aan halve kroket
 Informeel zakenrestaurant in opkomst
 Twintig tips om van een zakendiner een vreselijk fiasco te maken
 Oudere werknemer is vitaler dan jongere
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10