zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

De nieuwe Toyota Corolla sedan

22 augustus 2007 - Toyota presenteert de volledig nieuwe Corolla, en ditmaal enkel als sedan. Het model is dan ook puur als sedan ontworpen en vormt naast de Auris en de Verso een uitgebreid portfolio in het C-segment. De Corolla sedan staat vanaf september bij de dealers en is leverbaar met twee motoren.
 Lees verder...   Reageer
 

Meer details Kia Pro-cee?d

22 augustus 2007 - De driedeurs variant van de Cee´d gaat bij Kia als Pro-cee´d door het leven. Daarmee wil Kia het meer sportieve en dynamische karakter van dit driedeurs model benadrukken. De uitrustingsniveaus en motoren komen overeen met de Cee´d, maar voor meer sportiviteit is er tevens het Sports Pack leverbaar.
 Lees verder...   Reageer
 

Renault Laguna 1. 5 dCi eco2: zuinige diesel

21 augustus 2007 - Renault presenteert met de Laguna 1.5 dci een concurrent voor de Volkswagen Passat BlueMotion. De 110 pk sterke dieselmotor in het vooronder van de Laguna verbruikt slechts 5,1 l/100 km en stoot gemiddeld 136 gram CO2 per km uit. Daarmee komt de Laguna in aanmerking voor Renault´s eco2-label.
 Lees verder...   Reageer
 

Peugeot 308 SW Prologue: eerste beelden

20 augustus 2007 - De Peugeot 308 serie wordt begin 2008 uitgebreid met de 308 SW. Dit zijn de eerste foto?s van de 308 SW Prologue, een conceptversie van de 308 SW die over een paar weken als wereldprimeur in Frankfurt staat. Het productiemodel volgt enkele maanden later.
 Lees verder...   Reageer
 

Volvo C30 Efficiency: superzuinige diesel

20 augustus 2007 - Volvo presenteert de C30 Efficiency, een zeer zuinige C30 met dieselmotor. De C30 Efficiency neemt genoegen met minder dan 4,5 l/100 km en stoot bovendien slechts 120 g/km CO2 uit. Daarmee valt de auto volgens Zweedse regelgeving onder de noemer milieuvriendelijke autoīs. Begin 2008 wordt de C30 Efficiency leverbaar.
 Lees verder...   Reageer
 

CitroŽn C4 BioFlex: bio-ethanol (E85)

20 augustus 2007 - CitroŽn lanceert de C4 BioFlex, de eerste bio-ethanol auto van CitroŽn. De C4 BioFlex debuteert op de IAA in Frankfurt en staat kort daarna in de Franse en Zweedse showrooms van CitroŽn. Het model zal ook in andere Europese landen op de markt komen en kan rijden op E85 bio-ethanol en gewone benzine.
 Lees verder...   Reageer
 

Uitgelekt: CitroŽn C-Airscape

17 augustus 2007 - Op internet circuleren de eerste foto´s van de CitroŽn C-Airscape. De conceptcar staat als wereldprimeur op de stand van CitroŽn in Frankfurt. Of het model ooit serieproductie zal halen lijkt onwaarschijnlijk, maar de C-Airscape is wel een realistische voorbode van de nieuwe C5.
 Lees verder...   Reageer
 

Chevrolet HHR SS: Zafira OPC-killer

17 augustus 2007 - Chevrolet heeft in de VS de HHR SS onthuld. Deze potente versie van de opvallende HHR weet 260 pk op het asfalt over te brengen en daarmee sportieve prestaties neer te zetten. De HHR komt eind 2007 naar Europa, maar of deze sportieve SS-versie ook zal komen is nog de vraag. Laten we het hopen in ieder geval.
 Lees verder...   Reageer
 

Aston Martin DBS: Productiemodel Bondīs dien

17 augustus 2007 - De Aston Martin DBS debuteerde in de meest recente James Bond-film. Destijds al was duidelijk dat Aston Martin de DBS ook daadwerkelijk in productie zou gaan nemen. Die tijd is nu aangebroken. De DBS houdt het midden tussen de DB9 straatauto en de DBR9 circuitauto en beschikt over een V12 met een vermogen van 517 pk.
 Lees verder...   Reageer
 

Infiniti EX onthuld: in 2008 naar Europa

16 augustus 2007 - Infiniti heeft de crossover EX onthuld. Deze kruising tussen een coupť en een SUV zal vanaf begin 2008 in de VS leverbaar worden en vanaf het najaar van 2008 ůůk in Europa. De Infiniti EX is een compleet nieuw model dat de Japanners onder de bekende FX positioneren.
 Lees verder...   Reageer
 

Uitgelekt: de nieuwe Subaru Justy

15 augustus 2007 - Dit is de nieuwe Subaru Justy die op de IAA wordt gepresenteerd. De eerste foto´s doen inmiddels hun ronde over het internet. De foto´s zijn afkomstig uit de brochure die Subaru op de IAA uit zal delen. En dankzij het uitlekken hiervan kunnen wij alvast wat informatie tonen.
 Lees verder...   Reageer
 

Mini John Cooper Works Challenge: circuit-Mini

15 augustus 2007 - De Mini John Cooper Works Challenge is speciaal ontwikkeld voor het circuit. De auto is gebaseerd op de Mini Cooper S en is door John Cooper Works geschikt gemaakt voor circuitgebruik. De auto zal niet worden goedgekeurd voor de openbare weg, maar is uitermate geschikt voor circuitdagen en uiteraard voor de Mini Challenge.
 Lees verder...   Reageer
 

Peugeot 308-stortvloed in Frankfurt

14 augustus 2007 - Peugeot presenteert op de IAA in Frankfurt tal van 308-varianten. Naast de 308 drie- en vijfdeurs staan op de beursvloer van de IAA ook de 308 RC Z conceptcar, de 308 SW conceptcar en de 308 HybridHDi te pronken.
 Lees verder...   Reageer
 

Kia Sports Coupe concept: tweede teaser

14 augustus 2007 - Kia heeft een tweede teaser van de Sports Coupe concept vrijgegeven. Na een studiofoto van de voorzijde kunnen we nu een foto tonen van de zijlijn van de conceptcar. De auto is ontworpen door Peter Schreyer (afkomstig van Volkswagen) en toont Kiaīs toekomstige designrichting.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 329 330 331 332 333 volgende >
advertorial
Stappenplan voor automatische e-mail campagnes
Door termen als triggers, leadscoring, notificaties, koppelingen, vullingsgraad zie je door de bomen het bos niet meer op het gebied van e-mail marketing automation. In dit white paper legt Spotler al die termen en de voordelen ervan uit. Inclusief handige woordenlijst.
Download het white paper
Lees verder
reacties
Jongeren willen weer zeeman worden (1) 
Bestuurders willen vaker vergaderen zonder de baas erbij (1) 
IT is vertragende factor bij 44 procent van de organisaties (1) 
Speciaal bedrijfsuitje voor singles biedt kansen (1) 
Vergaderen kost 37 miljard per jaar (1) 
Nederlander verhuist minder graag voor baan (1) 
Vrouwen kiezen steeds vaker voor een beroep in de ICT  (1) 
top10
Top Companies waar u kunt bouwen aan uw carriŤre zijn bekend
Hoge werkdruk bij grote organisaties zet klantervaring onder druk
Aantal DDoS aanvallen verdubbeld in eerste kwartaal
Banking Trojan Dridex en Qakbot grootste malwarebedreigingen in maart
De pandemie maakt persoonlijke moederdagcadeaus populair
IT is vertragende factor bij 44 procent van de organisaties
Werken op afstand is een katalysator voor productiviteit, efficiency en diversiteit
30 procent vindt dat partnerverlof even lang moet zijn als bevallingsverlof
Beperkte laadinfrastructuur grootste zorg bij aanschaf elektrische auto
Een carriŤre in cybersecurity: vijf tips
meer top 10