zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
vaknieuws
 

Arbo en security kunnen zich verenigen op risicogebied

26 oktober 2011 - Arbodiensten en securitybedrijven kunnen zich het beste verenigen op het gebied van risico`s en veiligheid. Alle diensten hanteren hiervoor hun eigen methodes en zienswijzen, maar er valt ook van elkaar te leren.

 Lees verder...  Reageer

Sponsors moeten sponsoring meer als investering dan als aankoop zien

26 oktober 2011 - De meeste sponsors beschouwen hun sponsorships niet als investeringen, maar als aankopen. Hoewel Noord-Amerikaanse bedrijven in 2011 zo`n 18 miljard dollar uitgeven aan het sponsoren van sport, entertainment en non-profit organisaties, blijven sponsorships vaak ad hoc projecten. Om zoveel mogelijk profijt te hebben van sponsordeals zouden bedrijven zich minder moeten gedragen als koper en meer als investeringspartner.

 Lees verder...  Reageer

Conrad Electronics en Trinicom zijn blij met partnership

26 oktober 2011 - Conrad Electronics en Trinicom zijn blij dat ze met elkaar zaken kunnen doen. Wilco Rietberg, directeur van de software-aanbieder Trinicom, verklaart dat met het aanbod van zijn bedrijf het hele spectrum van klantcontacten afgehandeld kan worden. Trinicom bedient gerenommeerde klanten zoals Rabobank, Thomas Cook, Triodos Bank en Univé Verzekeringen.

 Lees verder...  Reageer

Autodealers zijn minder tevreden over hun bank

26 oktober 2011 - Autodealers zijn in 2011 minder tevreden over hun bank dan in 2009. Twee jaar geleden gaven autodealers nog een 6,3 aan hun bank, maar dit jaar moeten banken het stellen met een 6,2. Dat blijkt uit het onderzoek RODI Banken 2011 van BOVAG Autodealers.

 Lees verder...  Reageer

Het Nieuwe Werken gaat verder dan denken in hokjes

26 oktober 2011 - Het Nieuwe Werken gaat verder dan het denken in hokjes. Uit een Duits onderzoek uit 2005 blijkt dat mensen het liefst in een combikantoor werken of in eenpersoonskamers. Beide kantoren scoren hoog op comfort en productiviteit.

 Lees verder...  Reageer

Aantal transacties in flexbranche stijgt

26 oktober 2011 - Het aantal transacties in de flexbranche is weer aan het stijgen. Dat blijkt uit cijfers van financieel adviesbureau Mazars Berenschot Corporate Finance (MBCF). In de gehele Nederlandse markt is het aantal transacties in de flexbranche bovengemiddeld toegenomen.

 Lees verder...  Reageer

Google is het krachtigste ICT-bedrijf in Nederland

25 oktober 2011 - Voor het vierde jaar op rij is Google het krachtigste ICT-bedrijf in Nederland. Voor de lijst Computable 100 werd gekeken naar de financiële prestaties, het imago als zakenpartner, het innovatieve imago en het imago als werkgever.

 Lees verder...  Reageer

Arvato Services Benelux werkt aan merkbekendheid

25 oktober 2011 - Arvato Services Benelux werkt aan de merkbekendheid van het bedrijf. Dat zegt de nieuwe ceo Marceline Beijer. Volgens Beijer moet de merkbekendheid van het facilitaire contactcenter zo`n drie tot vier keer zo groot worden.

 Lees verder...  Reageer

KPN Contact zet prestatiecoaches in voor beter imago

25 oktober 2011 - KPN Contact zet prestatiecoaches in om tot een beter imago te komen. Het streven van KPN Contact is om het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland te worden. Er zullen zo`n 180 prestatiecoaches worden aangewezen.

 Lees verder...  Reageer

Kooyenga Groep heeft in 2011 al vier overnames verricht

25 oktober 2011 - De Kooyenga Groep te Dokkum heeft dit jaar al vier overnames gedaan. Daarmee is Kooyenga de positieve uitzondering in de kwakkelende overheidsdetacheringsmarkt.

 Lees verder...  1 reactie

Informatiebeveiliging heeft baat bij eenvoud

25 oktober 2011 - Het beveiligen van informatie heeft baat bij eenvoud. Bij informatiebeveiliging is er immers vaak sprake van ingewikkelde materie, zeker in vergelijking met fysieke beveiliging. Informatiebeveiliging gaat om het beschermen van mensen en organisaties tegen de gevolgen van ongewenste verspreiding, manipulatie of verlies van informatie.

 Lees verder...  Reageer

UPC Business helpt Vitens met optimaliseren van klantcontact

25 oktober 2011 - UPB Business heeft het drinkwaterbedrijf Vitens geholpen met het optimaliseren van het klantcontact. Vitens is ontstaan door een fusie van enkele provinciale drinkwaterbedrijven en levert water aan 5,4 miljoen mensen en bedrijven. Vanwege die achtergrond beschikte Vitens over verschillende telefoonnummers, -centrales en werkwijzen. Dat stond een efficiënte oplossing van storingen en klachten in de weg.

 Lees verder...  Reageer

Drie ziekenhuizen halen hoogste score in test van Elsevier

25 oktober 2011 - Drie ziekenhuizen hebben bij de jaarlijkse test van Elsevier de hoogste score van vier bolletjes behaald. De onderzoekers hanteerden 183 prestatie-indicatoren, die te maken hebben met veiligheid voor de patiënt, nauwgezette en up-to-date medische zorg, de betrouwbaarheid van de zorg en de rol als begeleider en voorlichter.

 Lees verder...  1 reactie

Stichting Zero Emissie wil in 2025 alleen nog elektrische bussen

25 oktober 2011 - ING-bank en bureau Twynstra Gudde hebben onder de naam Zero Emissie Busvervoer een nieuwe stichting opgericht. Het doel van deze stichting is dat in 2025 alle ruim 5.000 stads- en streekbussen elektrisch zijn en de totale kosten niet hoger zijn dan van Euro V-bussen.

 Lees verder...  Reageer
< vorige 5 6 7 8 574 volgende >
 
advertorial
Leer in 2 dagen ontspannen en overtuigend te presenteren
Spreekangst wordt ontrafeld en geëlimineerd. Ruim 14.000 professionals volgden eerder de 'Sneltraining ‘Spreken in het openbaar’ van Pieter Frijters. Rebels, open en ‘out of the box’. Kijk op Spreek.nl of bel 0182 631 232.
Lees verder
Werkstress: voorkomen is beter dan een burn-out!
De veiligheidseisen in jouw magazijn
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
reacties
De kracht van stilte (1) 
Kan IT de populariteit van Virtual Reality bijhouden?  (2) 
Hostingbranche ziet public cloud niet als bedreiging (1) 
Drie manieren om te beleggen voor uw pensioen (1) 
Organisaties wapenen zich steeds beter tegen aanvallen met bots en scrapers  (1) 
Huisdierbezit populair (1) 
Consumenten nog niet overtuigd van de voordelen van Artificial Intelligence  (1) 
advertorial
Doe niet zo moeilijk, De kunst van het relativeren
Zorgeloos leven en werken betekent niet dat je geen zorgen meer hebt, maar je maakt je alleen niet meer zo’n zorgenWeten hoe? Lees het inspirerende boek van Frank van Marwijk: Doe niet zo moeilijk, De kunst van het relativeren. Bestel het nu!
Lees verder
top10
Freelancen en zzp’en minst populair onder Nederlanders
Zeven toffe producten die het milieu een handje helpen
Wat leert Maarten van der Weijden ons over doelen stellen?
Vakantieperiode? Collega’s staan er alleen voor
Dit moet elke manager weten over threat intelligence
5G-opname nog sneller dan verwacht
Bedrijven worstelen met veiligheid nieuwe technologie
Nederlander maakt zich meer zorgen om digitale veiligheid
Zeven procent van de werkenden wil minder uren werken
Tien MVO-managers op de shortlist voor titel ‘MVO Manager van het Jaar 2019’
meer top 10