zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Andarr ook beste Europese werkgever in zakelijke dienstverlening

Andarr scoort ook Europees als Great Place to Work

21 mei 2007 - Andarr is in Dublin ook uitgeroepen tot beste werkgever van Europa in zakelijke dienstverlening. Het Great Place To Work Institute maakte dat bekend na onderzoek bij meer dan 1000 ondernemingen in 15 landen. Op 3 mei was Andarr al uitgeroepen tot Allerbeste Werkgever van Nederland. Vitae eindigde als vierde en dus niet als eerste, zoals eerder abusievelijk gemeld werd.

Volgens de jury onderscheidt Andarr zich met name van andere werkgevers door de invloed die medewerkers hebben op de strategie van het bedrijf en hun eigen rol, en de onderlinge verbondenheid. Zo wordt jaarlijks met alle collega's het businessplan gemaakt en kent het bedrijf een ontwikkelgroep waarin medewerkers plaatsnemen en die continu werkt aan het beeld van de toekomst en de ontwikkeling van het bedrijf. Medewerkers nemen initiatief om in werkgroepen ontwikkeling van kennis en innovatie van dienstverlening te realiseren.

Great place to work


Reactie van Jeroen van Zelst en Ron de Bruijn, directieleden bij Andarr, die de prijs in ontvangst namen: "We zijn uiteraard blij en verrast met deze uitslag. Het geeft weer dat we ook in Europees perspectief, en vergeleken met meer dan 1000 andere ondernemingen, een bijzonder plezierige plek zijn om te werken. In ons werkgebied, IT- en organisatieadvies, zelfs de beste in Europa. Andarr heeft geen directe ambitie tot internationale expansie, Andarr gaat juist voor aandacht en toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers in Nederland. Voor ons is de hoofdzaak dat we door het zijn van een Great Place to Work onze groei kunnen voortzetten met kwalitatief hoogwaardig personeel (70 procent groei in 2006), onze huidige collega 's interessant en plezierig werk en uitdagingen kunnen bieden (slechts drie procent personeelsverloop in 2006) en de langdurige relaties met opdrachtgevers voortzetten op basis van waardevolle en innovatieve oplossingen."

Fijne werkplek
Andarr is met meer dan 65 consultants actief vanuit Utrecht. Andarr helpt opdrachtgevers met IT- en organisatievraagstukken, rondom strategische sourcing en service management, een veilige en betrouwbare informatievoorziening en duurzaam waarde(n)vol presteren. De mens staat centraal bij Andarr, zowel de medewerker als de opdrachtgever. Andarr wordt door de medewerkers betiteld als fijne plek om te werken. Men spreekt over openheid, eerlijkheid en kameraadschap. Collega's zijn meer vrienden dan collega's.

Input
Andarr heeft aan Great Place to Work meegedaan om input te krijgen wat zij konden verbeteren om de beste werkomgeving te bieden. Hoe zorg je ervoor dat je de talenten aantrekt, behoudt en ontwikkelt? Bij de eerste meting bleek Andarr zo hoog te scoren dat zij direct deel kon nemen aan Great Place to Work 2007.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10