zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Nomineer nu de Vrouwelijke manager van het Jaar

Nomineer uw Vrouwelijke Manager van het Jaar op Managersnetwerk.nl

6 april 2007 - De eretitel Vrouwelijke Manager van het Jaar wordt jaarlijks toegekend aan de meest onderscheidende en succesvolle vrouwelijke directeur of manager. En u kunt uw stem laten gelden door te stemmen op de vrouw die volgens u de eretitel Vrouwelijke Manager van het Jaar 2007 verdient. U kunt ook zelf iemand nomineren.

De winnares wordt bekend gemaakt tijdens de Nationale Dag voor Vrouwelijke Managers op donderdag 14 op juni in het Hilton Royal Parc te Soestduinen. Tijdens deze dag zijn er verder inspirerende presentaties en dynamische discussies over het thema 'Vrouwen bieden perspectief'. Sprekers zijn onder andere Rita Verdonk, voormalig minister van Vreemdelingenzaken en Integratie en Herna Verhagen, Group Managing Director HR van TNT.

Vrouwen bieden perspectief!


Vorig jaar zette Vrouwelijke Managers Netwerk Nederland (VMNN) voor de tweede keer de vrouwelijke managers en directeuren van Nederland in de schijnwerpers. En met succes! Circa 125 vrouwelijke directeuren en managers genoten van een afwisselend programma met het thema ''Why can't a man by like a woman?'. Vrouwelijke Manager van het Jaar 2006 werd Colette Cloosterman-van Eerd, commercieel directeur Jumbo Supermarkten.

Geen woorden, maar daden
Uit onderzoek blijkt dat er nog altijd weinig vrouwen aan de top zijn in het Nederlandse bedrijfsleven. Maar vrouwen hebben kwaliteiten die juist in managementfuncties goed tot hun recht komen. 'Wanneer je iets gezegd wilt hebben, vraag je het aan een man. Wanneer er iets gedaan moet worden, vraag je het aan een vrouw', zei Margaret Thatcher ooit.

Vrouwelijke Managers Netwerk
De verkiezing Vrouwelijke Manager van het Jaar wordt georganiseerd door Vrouwelijke Managers Netwerk Nederland, Managersonline.nl en de tijdschriften FEM Business en Salomé. Het Vrouwelijke Managers Netwerk Nederland heeft oog voor de specifieke belangen en interesses van vrouwelijke managers. Op drie à vier bijeenkomsten per jaar komen steeds specifieke problemen bij en bijzondere uitdagingen voor vrouwelijke managers aan bod. Klik hier om uw stem uit te brengen.

 
 Doorsturen   2 reacties  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 
 
 
reacties
 
odette  |   | 
6-04-2007
 | 
12:05 uur
helaas, de link om te nomineren / stemmen werkt niet...
tineke limburg  |   | 
10-04-2007
 | 
17:57 uur
danny verburg eigenares van het restaurant alfred's diner zet zich met hart en ziel in om haar (hun) restaurant zo goed mogelijk op de kaart te zetten en zij verdient het zeker om genomineerd te worden.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10