zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Normandie Classic 2007: must voor de klassieke autoliefhebber

De Normandie Classic start in de Noord-Franse stad Arras en voert de deelnemers drie dagen over speciaal geselecteerde kleine weggetjes door Normandië.

16 januari 2007 - Liefhebber van mooie automobielen, lekker eten en het goede leven? Op woensdag 5 september start de jaarlijkse Normandie Classic. Een must voor iedereen die in het bezit is van een klassieke auto. Dit unieke classic car evenement wordt georganiseerd door Autowereld.com en Montgomery Classics Rally Tours.

"Natuurlijk zijn er diverse classic car evenementen, maar er zijn maar weinig zo mooi", aldus mede-initiator Cees Huisman van Montgomery Classic Rally Tours, specialist in het organiseren van auto-evenementen. "De Normandie Classie is zeer hoogwaardig, zowel qua organisatie als beleving. En het tarief is zeer aantrekkelijk."

Volledig verzorgd


Martin Snijders van Autowereld.com voegt daar aan toe dat het evenement puur genieten is. "Dat de organisatie aan vrijwel alles heeft gedacht blijkt wel uit het feit dat tijdens het gehele evenement technische ondersteuning aanwezig is, die de auto's zonodig ter plekke repareert."

Puur genieten
De Normandie Classic start in de Noord-Franse stad Arras en voert de deelnemers drie dagen over speciaal geselecteerde kleine weggetjes door Normandië. Aan het einde van elke dag verblijven de deelnemers in schitterende kastelen die de romantiek uit vervlogen tijden ademen. Daar is ook tijd en gelegenheid om in ontspannen sfeer een borrel te drinken en te genieten van culinaire, Bourgondische maaltijden. Verder is er ruimte om extra excursies te ondernemen, die bij de prijs inbegrepen zijn. Voor deelnemers die uitgerust willen beginnen aan deze rally, dan wel uitgerust weer naar thuis willen, bestaat tevens de mogelijkheid een extra hotelovernachting in Arras te boeken. Meer informatie of meedoen? Klik hier.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Steeds meer Nederlanders rijden in een leasebak
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10