zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Nieuw e-zine voor managers gelanceerd

4 februari 2002 - Vorige week is een nieuw management e-zine, Managementnieuws.nl van start gegaan. Het is daarmee het achtste online magazine dat zich richt op managers.

Abonnees ontvangen wekelijks een overzicht met het nieuws van de voorgaande week. Ook bevat het tips en tools en een rubriek 'Woord van de week'. Managementnieuws.nl werkt samen met ManagerNet, een website van het opleidingsbureau Schouten en Nelissen, dat ook een eigen nieuwsbrief uitgeeft.Profnews
In Nederland verschijnen een aantal e-zines op het gebied van management. Profnews.nl biedt een scala aan onderwerpen, zoals marketing, financieel management en algemeen management. Het bestaat vooral uit korte abstracts van artikelen uit vakbladen. De kwaliteit is goed, al zijn de berichten soms wat gedateerd.

Inspiratienet
Zonder meer origineel is de website Inspiratienet.nl van voormalig Next!-hoofdredacteur Sander Wieringa, die zich nu zelfstandig heeft gevestigd en in te huren is als consultant, ghostwriter en spreker.

Overige e-zines
Verder geven de websites M@n@gement (wekelijks), Management Team (tweewekelijks) en natuurlijk Managersonline.nl (dagelijks en wekelijks) een eigen nieuwsbrief uit.

Opmerkelijk
De opmerkelijkste nieuwsbrief is afkomstig van MyManager.nl. De argeloze bezoeker van deze website wordt geconfronteerd met een drukke homepage, vol met banners, agressieve reclame en niet-werkende links. Waarschuwing: grote kans dat uw internetbrowser vastloopt bij het bezoeken van de site, dus voorzichtigheid geboden!

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10