zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Schinkelshoek (Rabobank) Communicatiemanager van het Jaar

11 december 2005 - Jan Schinkelshoek van Rabobank is donderdagavond uitgeroepen tot Communicatiemanager van 2005. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de campagne met 'Jochem de Bruin', de verpersoonlijking van de 'nieuwe' Rabobank, de bank die dichtbij, betrokken en toonaangevend is, de bank die verrassend goed is.

Genomineerden


De andere genomineerden naast Schinkelshoek (foto) waren Peter van Minderhout, directeur Corporate Communicatie TNT NV, en Marc van den Tweel, directeur Marketing en Communicatie Wereld Natuur Fonds. Vorig jaar ging de prijs naar Joost Ravoo, directeur Corporate Communicatie bij de NS.

Prijs
De verkiezing Communicatiemanager van het Jaar is een initiatief van de Beroepsvereniging voor Communicatie (BvC), de Vereniging voor Overheidscommunicatie (VVO) en het vakblad Communicatie. Met deze prijs vestigen zij de aandacht op de professionalisering van het communicatievak en de toegevoegde waarde van goed communicatiemanagement voor het succes van organisaties.

Jury
De jury bestaat uit Jacques Wallage (voorzitter), Ron van der Jagt (associate partner Boer & Croon Corporate Communication en bestuurslid BvC), Dymph van der Laan (directiesecretaris Dienst Publiek en Communicatie, Rijksvoorlichtingsdienst), Rocco Mooij (hoofdredacteur Communicatie), Joost Ravoo (directeur Corporate Communicatie NS en in 2004 Communicatiemanager van het Jaar), Michael van Os (hoofdredacteur Adformatie), Betteke van Ruler (hoogleraar Universiteit van Amsterdam) en Ben Warner (hoofd Communicatie Gasunie Trade & Supply en voorzitter van de selectiecommissie).

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10