zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

De meest trendy bestemming voor een meeting of event: Brooklyn

20 januari 2017 - Brooklyn is de place to be voor meetings in 2017! Dat stelt NYC & Company. Met nieuwe hotelontwikkelingen, een uitgebreid aanbod aan vergaderruimtes, world-class evenementenlocaties en uitstekende vervoersopties is Brooklyn een aantrekkelijke optie.

"Brooklyn’s populariteit onder meetingplanners is vooral te danken aan wereldwijde hotelmerken die geïnvesteerd hebben in de meetingindustrie van de wijk, de levendige cultuur en de aantrekkingskracht voor een nieuwe generatie deelnemers," zegt Jerry Cito, Senior Vice President of Convention Development. "Met deze ontwikkelingen, unieke locaties en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer vanaf Manhattan, nodigen we meetingplanners uit om te zien waarom steeds meer mensen voor Brooklyn kiezen."Hotels en vergaderruimte
Op slechts een paar minuten afstand van Manhattan laat Brooklyn een gigantische groei zien in het aanbod van hotels en vergaderruimtes. Naar verwachting zijn er in 2019 meer dan 3.500 hotelkamers in Brooklyn. Onder de nieuw te openen hotels met veel vergaderruimte valt ook het 1 Hotel Brooklyn Bridge. De opening zal in februari van dit jaar plaats vinden. Het hotel heeft meer dan 1.800 vierkante meter vergaderruimte met uitzicht op de skyline van Manhattan. Afgelopen zomer heeft het New York Marriot at the Brooklyn Bridge in downtown Brooklyn een 45 miljoen dollar kostende verbouwing afgerond. Dit hotel beschikt over maar liefst 3.700 vierkante meter aan vergaderruimte. Het nieuwe William Vale in Williamsburg, met uitzicht over de skyline van Manhattan, beschikt over een tuin op het dak van maar liefst 1.400 vierkante meter en een ballroom van 400 vierkante meter. Met een prachtige bar op de 22e verdieping en het langste hotelzwembad van New York, is het hotel een one-of-a-kind locatie.

Evenementenlocaties
Het Barclays Center is de thuisbasis van de Brooklyn Nets en de New York Islanders op het gebied van sportevenementen. Maar ook concerten van wereldsterren en familieshows worden hier, in het het van Brooklyn, georganiseerd. Het Brooklyn EXPO Center in Greenpoint is een andere optie voor organisatoren die op zoek zijn naar een grote locatie, met meer dan 5.500 vierkante meter is het geschikt voor designshows, tech expo’s en productlanceringen. De liefhebbers van golf kunnen terecht bij Dyker Beach en Marine Park, waar naast een groot aantal putting greens ook genoeg ruimte is voor evenementen.

Cultuur
Brooklyn’s rijke en historische gebouwen bieden unieke ervaringen en locaties in alle soorten en maten. Het recent gerenoveerde Kings Theatre in Flatbush, het historische bankgebouw Weylin in Williamsburg, de Brooklyn Academy of Music in Fort Greene, het Brooklyn Museum en Brooklyn Botanical Garden zijn slechts een greep uit het grote aanbod die ook nog eens makkelijk te bereiken zijn met het metronetwerk.
 

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Vijf tips die vergadertijgers en doeners aan tafel brengen
  Markt interactieve presentatieoplossingen groeit fors
 Inspirerende vergaderingen, hoe organiseert u die?
 Anders vergaderen levert enorme efficiëncy-winst op
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10