zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

Naam toekomstige koningin nog onbekend

7 december 2003 - De naam van de toekomstige koningin is nog onbekend. De toekomstige troonopvolgster werd gistermiddag om 17.01 uur na een bevalling van acht uur geboren.

Rond 21.30 uur toonde prins Willem Alexander trots zijn 'mooiste dochter van de hele wereld' aan de verzamelde pers. De dochter van Willem Alexander en Máxima verkeert in blakende gezondheid.



Complicatie
Prinses Máxima verkeerde sinds 9.00 uur gisterochtend in het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag. Met hulp van gyneacoloog M. Smeets kwam het meisje acht uur later ter wereld. De baby is 52 cm lang en weegt 3310 gram. In een korte persontmoeting liet mevrouw Smeets weten dat de bevalling probleemloos en geheel natuurlijk (zonder keizersnede) was verlopen. Zij gaf aan dat zich negen weken geleden een complicatie in de zwangerschap voordeed. Sindsdien heeft Máxima het bed moeten houden.

Aangifte
Een naam hebben de kroonprins en prinses voor hun dochter nog niet bedacht. Zij wisten vooraf niet of het kindje een jongen of meisje zou zijn. Ze hebben zich hierover vooraf bewust niet laten informeren. Binnen drie dagen zal de vader aangifte doen bij de burgelijke stand van Den Haag, de gemeente waar het kind geboren is.

Felicitaties
Mensen kunnen het prinselijk echtpaar via internet feliciteren met de geboorte van hun dochter. Daartoe is een speciaal register opgesteld op de website van het Koninkijk Huis, www.koninklijkhuis.nl. Gisteravond was de site wegens grote belangstelling vaak moeilijk bereikbaar.

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10