zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
nieuws
 

’s Werelds gekste hotelkamers

26 januari 2015 - Een hotelovernachting bestaat niet alleen uit een bed om in te slapen, maar kan ook nog eens hele bijzondere ervaring zijn. Gelooft u niet dat u kunt slapen in een grot of een vliegtuig? Let dan maar eens op.

Hotels.com zet vier originele hotelkamers op een rij. Bent u klaar voor ‘een keer iets anders’?



Arte Luise Kunst Hotel, Berlin (Duitsland) 
Iedereen die van kunst houdt, houdt van het Arte Luise Kunst Hotel in Berlijn. In dit art hotel zijn de unieke kamers geschilderd en ingericht door kunstenaars. Zo kunnen gasten slapen in een bed voor reuzen of verblijven in een ‘stripboekkamer’, waarin elke lijn is getekend met potlood. Overnachten is in dit hotel een ware ontdekkingsreis, voor iedereen die zowel middenin als dichtbij het centrum van de Duitse hoofdstad op zoek is naar kunst van formaat. (2,5 sterren, vanaf 43 euro per kamer per nacht)

Madonna Inn, San Luis Obispo (California)
Amerika is Amerika niet als ze niet uitblinkt in bijzondere hotelkamers. Zo beschikt het Madonna Inn in San Luis Obispo in California over een aantal kleurrijke thema-kamers. De opvallendste hiervan is weggelegd voor echte Flinstonesfans, die een avond kunnen overnachten in een ware grot. Kamer 137 is een grotachtige woning voor échte mannen, maar natuurlijk wel met een comfort om voor te brullen. (3 sterren, vanaf 179 euro per kamer per nacht)

Hotel Costa Verde, Manuel Antonio (Costa Rica)
Last van vliegangst? Dan behoort dit hotel voor jou wellicht niet tot de mogelijkheden. Hotel Costa Verder in Manuel Antonio in Costa Rica is namelijk gebouwd in de romp van een Boeing 727 uit 1965. Een voetstuk van 50 meter hoog houdt dit vliegtuig in de lucht. Via een wenteltrap kan het hotel bereikt worden, waarna genoten kan worden van een prachtig uitzicht. Zonder de stoelriemen vast te maken, kun je dromen tussen de wolken. (3,5 sterren, vanaf 184 euro per kamer per nacht)

Marmara Antalya, Antalya (Turkije)
Van alle panorama uitzichten is die van het Marmara Antalya in Turkije, dat uitkijkt op de fascinerende kliffen van Antalya, het allermooist. De kamers kunnen 360 graden draaien. De ronde vorm en de ramen fungeren als een reuzenrad, waardoor de gasten in slaap vallen met uitzicht op het zwembad en wakker worden met uitzicht op zee. Opmerkelijk is ook het restaurant, dat uit negen gigantische themakolommen bestaat; een bibliotheekruimte, een graffiti kunstruimte of een sportruimte. Dit hotel is dus absoluut uniek in zijn soort. (5 sterren, vanaf 61 euro per kamer per nacht)

 
 Doorsturen   Reageer  

 

Laatste nieuws

 Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid
 Gen-Z’ers en Millennials zouden van baan veranderen voor bedrijf dat beter aansluit bij waarden
 Duurzaamheidsmanagement steeds belangrijker voor moderne bedrijven
 

Gerelateerde nieuwsitems

 Vijf bijzondere plaatsen om te skiën in de woestijn
 De vijf best verborgen parels van Europa
 Vijfsterrenovernachting het goedkoopst in Warschau
 Muscat meest exclusieve hotelstad ter wereld
 
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10