zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Nieuwe foto´s en details Ferrari California

29 mei 2008 - Ferrari heeft nieuwe foto´s en meer details van de Ferrari California onthuld. De in Azzurro California gespoten coupé-cabriolet van de Italianen laat op deze foto´s ook zien hoe de auto toont met het dak gesloten. We kunnen gerust stellen dat Ferrari hiermee één van de mooiste coupé-cabriolets heeft ontworpen.
 Lees verder...   1 reactie
 

Jeep Grand Cherokee S-Limited

2 juni 2008 - Jeep introduceert een nieuwe versie van de Grand Cherokee. Met de Jeep Grand Cherokee S-Limited krijgt de grote SUV een extra sportieve impuls.
 Lees verder...   Reageer
 

Eerste schetsen Rolls-Royce RR4

27 mei 2008 - Rolls-Royce toont ons de eerste schetsen van een compleet nieuw model dat als RR4 in ontwikkeling is. De compleet nieuwe Rolls-Royce zal worden gepositioneerd onder de Phantom en zal in 2010 op de markt komen. Momenteel werkt Rolls-Royce volop aan de ontwikkeling van de RR4.
 Lees verder...   Reageer
 

Facelift voor Peugeot 407 (Sedan & SW)

26 mei 2008 - De Peugeot 407 Sedan en 407 SW hebben een subtiele facelift ondergaan. Maar je moet heel goed kijken om de verschillen met de ?oudere? 407 te ontdekken. Eveneens niet zichtbaar is de update die het motorengamma heeft ondergaan.
 Lees verder...   Reageer
 

Aston Martin V8 Vantage krijgt 420 pk

23 mei 2008 - De Aston Martin V8 Vantage Coupé en Roadster hebben een technische facelift ondergaan. Daarbij werd de 4.3 liter V8 vervangen door een 4.7 liter metend exemplaar met een vermogen van 420 pk. Dat resulteert in een stijging van 11% vermogen. Bovendien werd het interieur in detail aangepast en levert Aston Martin voortaan nieuwe 19 inch wielen.
 Lees verder...   Reageer
 

Lexus-rijder meest tevreden

23 mei 2008 - Lexus-rijders uit Groot-Brittanië zijn het meest tevreden over hun auto. Volgens het Britse onafhankelijke onderzoek ?J.D. Power and Associates/What Car? 2008 UK Customer Satisfaction Index Study?, eindigde Lexus voor de achtste keer op de eerste plaats.
 Lees verder...   Reageer
 

Alfa Romeo lanceert SUV in 2010

22 mei 2008 - In 2003 werd de Alfa Romeo Kamal gepresenteerd. Een kruising tussen een crossover en een SUV. Na de introductie is er niet veel meer vernomen van de Kamal. Maar nu heeft Alfa Romeo-baas Luca Di Meo bevestigd dat de Kamal in 2010 op de markt komt.
 Lees verder...   Reageer
 

Audi TT Clubsport quattro verder ontwikkeld

22 mei 2008 - Vorig jaar presenteerde Audi tijdens de Wörthersee Tour de TT Clubsport quattro als conceptcar. Op dit evenement voor Volkswagen- en Audi-liefhebbers schittert dit jaar een verder ontwikkelde versie van de compleet dakloze bolide. Beperkte serieproductie sluit Audi daarmee niet uit.
 Lees verder...   Reageer
 

Richtprijzen Infiniti-modellen

20 mei 2008 - Infiniti zal vanaf oktober in Nederland leverbaar worden en inmiddels heeft de Nederlandse importeur ons laten weten wat de richtprijzen zijn. Bovendien is het vanaf heden mogelijk om een model te reserveren voordat de officiële verkoop begint.
 Lees verder...   Reageer
 

Audi A3 TDI clubsport quattro: race-genen en TDI-p

17 mei 2008 - Audi presenteert tijdens de Wörtherseetour - een jaarlijks terugkerend evenement van Audi en Volkswagen - de Audi A3 TDI clubsport quattro. De supersportieve Audi A3 TDI Clubsport heeft de uiterlijke kenmerken van een raceauto. Onder de motorkap ligt een 224 pk sterke versie van de 2.0 liter TDI-motor. Dat levert ? zeker voor een diesel ? spectaculaire prestaties op.
 Lees verder...   Reageer
 

Ferrari California: GT met stalen klapdak

13 mei 2008 - Ferrari heeft de eerste details van de Ferrari California vrijgegeven. De oogstrelende open sportauto uit Maranello is een compleet nieuw model dat onder de 430 wordt gepositioneerd. Onder de motorkap ligt een V8 met een vermogen van 460 pk.
 Lees verder...   2 reacties
 

Aftellen naar de Ferrari GT

13 mei 2008 - Ferrari is haar ontkennende fase door en heeft bevestigd dat men binnenkort een compleet nieuwe sportauto gaat presenteren. Op een speciale internetsite zal de nieuwe Ferrari GT stukje voor stukje worden onthuld. Ferrari voert daarbij de spanning flink op.
 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes-Benz CLK Grand Edition ?AMG-look-a-like?

6 mei 2008 - Mercedes-Benz lanceert een speciale editie van de CLK coupé en CLK cabriolet, genaamd Grand Edition. Zodoende wil Mercedes-Benz de verkoopaantallen van de CLK coupé en cabriolet nog enigszins opkrikken voordat deze plaatsmaakt voor z?n opvolger.
 Lees verder...   Reageer
 

Bugatti komt met exclusieve Veyron Sang Noir

5 mei 2008 - Na de bouw van 300 exemplaren van de ?standaard? Bugatti, begon het Franse merk een drietal exclusieve paradepaardjes te lanceren, zoals de Pegasa Edition, Pur Sang en recent de Fbg par Hermès. Stuk voor stuk unieke en bijzondere supercars om Bugatti in de schijnwerpers te houden.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 311 312 313 314 330 volgende >
Managers onderschatten cyberdreigingen massaal
reacties
Lockdown zet aanzienlijk deel Nederlanders aan tot leren  (1) 
Nieuwe, sportieve BMW 128ti heeft historisch verantwoorde naam (1) 
De coronasituatie is het ideale moment voor SEO en online marketing (2) 
Fiets naar uw Werk Dag: Het westen van Nederland en jongeren pakken het meest de fiets naar het werk (1) 
Terug naar het vroegere normaal is geen optie, streef daarom naar een beter normaal (1) 
Zakelijk vastgoed daalt in 2021 met zes procent in waarde  (1) 
Netto maandsalaris van Nederlander met modaal inkomen stijgt met 45 euro (1) 
top10
De coronasituatie is het ideale moment voor SEO en online marketing
Ruim één op de vijf organisaties heeft geen HR-strategie
Een op vijf stoort zich aan partner wanneer ze samen series kijken
Slechts kwart collega’s voelt zich echt veilig op kantoor
Twee derde werkenden beoordeelt nieuwe collega(’s) op uiterlijk
Fiets naar uw Werk Dag: Het westen van Nederland en jongeren pakken het meest de fiets naar het werk
'Te weinig ambitie kabinet voor versterken digitale economie'
Global Wealth Report 2020 van Allianz: Welvaartsimmuniteit
Vier technologietrends die managers in de gaten moeten houden
Ruim 70 procent overheidswebsites niet digitaal toegankelijk
meer top 10