zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Gelimiteerd: Porsche Cayman S Design Edition 1

14 augustus 2007 - Porsche presenteert een gelimiteerde variant van de Cayman S met de toevoeging Porsche Design Edition 1. De bijzondere stylingkenmerken van deze Porsche Cayman zijn door Porsche Design ontwikkeld. Met een oplage van slechts 777 exemplaren zal deze Cayman Porsche Design Edition 1 een exclusieve verschijning zijn en blijven.
 Lees verder...   Reageer
 

Volkswagen Golf BlueMotion: 4,5 l/100 km

13 augustus 2007 - Volkswagen breidt het BlueMotion-gamma uit met de Golf BlueMotion. Het is het vierde model in de BlueMotion-range en Volkswagen geeft hiermee het startschot voor nog eens vijf BlueMotion-modellen. Met een verbruik van 4,5 l/100 km en een CO2-uitstoot van 119 g/km is deze Golf BlueMotion klaar voor de toekomstige emissie-eisen.
 Lees verder...   Reageer
 

Chevrolet Aveo hatchback: Kalos-opvolger

13 augustus 2007 - Chevrolet presenteert de Aveo hatchback, de opvolger van de Kalos. De compleet nieuwe Aveo heeft een nieuw design, maar is ondanks dat toch herkenbaar als opvolger van de Kalos. Vanaf maart 2008 staat de nieuwe Aveo bij de dealers. Zijn debuut beleeft de auto op de IAA in Frankfurt.
 Lees verder...   Reageer
 

Suzuki Kizashi: vooruitblik

10 augustus 2007 - De Suzuki Kizashi is een opvallende conceptcar die op de IAA wordt gepresenteerd. Suzuki heeft inmiddels een eerste schets van de Kizashi vrijgegeven. De opvallend vormgegeven conceptcar moet een duidelijk blik in de toekomst van het merk gunnen.
 Lees verder...   Reageer
 

Mercedes E 300 Bluetec: Europese Bluetec

10 augustus 2007 - Mercedes begint ook in Europa aan een Bluetec-offensief. De Mercedes E 300 Bluetec zal daarvan het eerste model zijn. In een later stadium zullen meer Bluetec-modellen naar Europa komen. In de Verenigde Staten is de techniek al een groot succes.
 Lees verder...   Reageer
 

Saab Turbo X doet Black Turbo herleven

10 augustus 2007 - Saab blaast in Frankfurt de legendarische \'Black Turbo\'-modellen nieuw leven in. Tijdens de IAA zal Saab de Turbo X presenteren. Dit topmodel op basis van de 9-3 zal in een gelimiteerde oplage op de markt komen.
 Lees verder...   Reageer
 

Renault Clio Grand Tour: kleine stationwagon

10 augustus 2007 - Op de IAA presenteert Renault de Clio Grand Tour. De compacte stationwagon is een antwoord op de 207 SW van Peugeot en de derde variant binnen het Clio-gamma. De Clio Grand Tour borduurt duidelijk voort op de eerder gepresenteerde conceptcar.
 Lees verder...   Reageer
 

Subaru Impreza WRC: nieuw rallykanon

9 augustus 2007 - Tussen al het Subaru-nieuws in Frankfurt staat ook de nieuwe Impreza WRC. De auto heeft nog de status van conceptcar, maar laat goed zien hoe Subaru de nieuwe Impreza WRC vorm wil gaan geven.
 Lees verder...   Reageer
 

Subaru Impreza en Tribeca op IAA

9 augustus 2007 - Op de IAA presenteert Subaru de nieuwe Impreza en vernieuwde Tribeca. Beide modellen beleven in Frankfurt hun debuut als Europees model. Eerder al debuteerden de nieuwe Impreza en de vernieuwde Tribeca al in de Verenigde Staten.
 Lees verder...   Reageer
 

Preview compleet nieuwe Mazda 6

7 augustus 2007 - Mazda presenteert op de IAA in Frankfurt de nieuwe 6. Om ons alvast een preview te geven van de nieuwe Mazda6 hebben de Japanners een eerste foto vrijgegeven. Op 11 september zal de auto officieel worden onthuld.
 Lees verder...   3 reacties
 

Audi A8 ondergaat kleine facelift

7 augustus 2007 - De Audi A8 heeft een kleine facelift ondergaan. De toplimousine van Audi werd optisch slechts in detail aangepast. Het meeste nieuws vinden we dan ook onderhuids. Bovendien levert Audi de A8 voortaan met een nieuwe ´instapmotor´ in de vorm van de 2.8 FSI V6.
 Lees verder...   Reageer
 

Kia onthult achterzijde Pro-cee´d

6 augustus 2007 - Kia onthult nu ook de achterzijde van de Pro-cee´d. Het model is de driedeurs versie van de vijfdeurs Cee´d en wijkt behoorlijk af van zijn naamgenoot. De driedeurs is niet alleen sportiever, maar ook spannender en minder behoudend vormgegeven.
 Lees verder...   Reageer
 

Het nieuwe Chrysler

6 augustus 2007 - Chrysler is nu definitief afgescheiden van DaimlerChrysler. Daarmee komt er een einde aan deze relatief korte ´samenwerking´. Chrysler gaat verder onder eigen naam en voert daarmee de merken Chrysler, Dodge en Jeep.
 Lees verder...   Reageer
 

Ook Peugeot in bio-ethanol: 307 SW BioFlex

3 augustus 2007 - Peugeot presenteert de 307 SW BioFlex, een 307 SW die geschikt is voor bio-ethanol (E85). Peugeot volgt hiermee onder meer Volvo, Saab en Ford die met hun bio-ethanol modellen redelijk populair zijn. In Frankrijk is bovendien Renault ook actief met een bio-ethanol model op basis van de Mégane.
 Lees verder...   Reageer
 
< vorige 311 312 313 314 volgende >
advertorial
A life changing event
Zaterdag 30 maart - Flora Boskoop - 10.00 - 16.00 uur. Een interactief seminar met Pieter Frijters met als onderwerpen: burn-out, paniekaanvallen, (spreek)angst, piekeren en assertiviteit. Bekijk de video voor een impressie van het seminar.
Lees verder
Meer dan 100 gratis checklists voor ondernemers. Op Brisk Magazine, internetmagazine voor ondernemers.
Ontwikkelingen in de markt van drukwerk
Vergroot uw rendement in 2019 door reviews op NederlandReview Review marketing
reacties
Werk beïnvloedt privéleven negatief  (1) 
Nederlanders onderschatten beveiligingsrisico’s van computers (1) 
Belangrijke handelspartners Nederland minder stabiel (1) 
Vier apps verantwoordelijk voor 82 procent van mobiel dataverbruik iOS (1) 
Klimaatakkoord zet Nederland in beweging richting duurzame economie (1) 
Evenveel vrouwen als mannen met hbo- of wo-diploma (1) 
Kortsluiting bij energieleveranciers (2) 
top10
Wat organisaties verwachten van de financiële afdeling van 2025
Klimaatakkoord kan ruim 70. 000 banen creëren
Een derde van de werkenden vindt zichzelf slimmer dan zijn of haar baas
'Er is een cyberoorlog gaande'
Belangrijke handelspartners Nederland minder stabiel
Energie en klimaat prominent in provinciale verkiezingsprogramma’s
Overzicht kwijt door inkoopwildgroei? Met deze drie tips pakt u de regie terug
Cees Verkuyl en Derk van Manen vallen in de prijzen op Sales Event
Dit zijn de drie meest voorkomende spearphishing-aanvallen
Fors minder jongeren gebruiken desktop pc om te internetten
meer top 10