zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Garnalen, kippenvleugeltjes en bier uit je Ford Mustang Mach-E

 

10 februari 2020 - Is het 1 april? Nee, volgens onze kalender is het gewoon 10 februari. Dus gaan we ervan uit dat Ford serieus wil dat we de ‘frunk’ van de elektrische Mustang Mach-E volstoppen met ijs, garnalen en bier. Nom nom nom ...




Het is een typisch Amerikaans fenomeen: tailgating. En daarmee bedoelen we niet bumperkleven, maar het feestvieren vanuit je laadbak. We zijn het eens tegengekomen in Cleveland, Ohio. Op een parkeerplaats liepen we een hele verzameling pick-up trucks tegen het lijf, allemaal met de achterklep naar beneden en daarop gepositioneerd een biertap, chips, kippenpootjes en meer.





Kippenvleugeltjes Als het aan Ford ligt, gaan we in de nabije toekomst aan ‘frontgating’ doen. Want de Amerikaanse autofabrikant denkt dat de voorste bagageruimte van de Mustang Mach-E perfect geschikt is voor een lading ijs, frisdrank en garnalen – uiteraard met wat citroen- of limoenschijfjes erbij. Een frunk vol kippenvleugeltjes en pittige saus vindt Ford ook tot de mogelijkheden behoren.



Hogedrukspuit En als je denkt dat dat een enorm grote bende wordt, dan heb je gelijk. Maar gelukkig heeft Ford aan een oplossing gedacht. Er zit een dop onderin de 136 liter grote bagageruimte van de Mustang Mach-E: daarmee kun je vloeistof gemakkelijk uit de bak laten wegvloeien. Vettige resten kun je simpelweg wegspoelen met een hogedrukspuit.

In de spotlight Waarschijnlijk gaat nooit iemand het idee van Ford in de praktijk brengen. Het is bedacht door een marketingbureau en een slimme manier om de volledig elektrische Mustang Mach-E in de spotlight te zetten. De suv komt nog dit jaar op de markt en heeft een vanafprijs van 49.925 euro. Voor dat geld heb je een actieradius van 450 kilometer en een vermogen van 258 pk.

Kijk voor meer autonieuws en autotests op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10