zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Pretpakket voor Audi Q2 en Audi A6: S line edition

 

7 maart 2019 - Veel premiummerken hebben als hobby om hun optielijsten zo lang en onoverzichtelijk mogelijk te maken. Ook bij de Audi A6 en de Audi Q2 zie je algauw door de optiebomen het bos niet meer. Gelukkig toont Audi nu meelij en heeft het ook voor deze twee modellen een mooi overzichtelijk pretpakket samengesteld: de S line edition.

Er is echter één maar, als je bij de A6 Limousine en A6 Avant voor de S line edition wilt kiezen, moet je de Line sport-uitvoeringen als uitgangspunt nemen. Als A6 45 TFSI kost de S line edition 66.380 euro. Voor dat geld krijg je onder meer MMI-navigatie plus, het chique instrumentarium dat Audi 'virtual cockpit' heeft gedoopt, een audiosysteem met smartphone-interface, elektrisch verstelbare voorstoelen en automatisch dimmende buitenspiegels met geheugen. Daarnaast beschikt de S line edition over diverse sportieve accenten voor in - en exterieur.



Audi Q2 S line editionBij de Audi Q2 ligt het accent van de S line edition volgens Audi op sportiviteit en dynamiek. Behalve over allerlei sportieve uiterlijke dingsigheidjes beschikt de Q2 S line over onder meer een sportonderstel, 17 inch lichtmetalen wielen, aangepaste bumpers, een sportstuur en verlichte instaplijsten. De feestverlichting gaat verder bij de koplampen en achterlichten, die voorzien zijn van led-techniek en dynamische richtingaanwijzers. MMI-navigatie zorgt ervoor dat je niet verdwaalt, de volautomatische airconditioning voorkomt dat je het te warm of te koud krijgt en cruisecontrol behoedt je voor snelheidsboetes. Daarnaast beschik je over een audiosysteem met acht luidsprekers, een middenarmsteun vóór, parkeerhulp achter en een bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay. De meerprijs voor dit alles bedraagt 3000 euro. Door die ingewikkelde prijslijst hebben we geen idee hoe voordelig dit is, maar voor dit keer zullen Audi maar op zijn blauwe ogen geloven dat het een goede aanbieding is.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10