zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

"‹Deze prijs heeft de vernieuwde Audi A4 (Avant)

 

24 januari 2019 - Moeten we ons zorgen baren om de A4 (Avant)? Als we de geruchten moeten geloven is Audi niet tevreden over de verkoopresultaten van het model, en de lovende positieve reviews over de nieuwe 3-serie helpen daarin niet. De Ingolstadters hopen op beterschap met de vernieuwde A4. Die werd afgelopen zomer al voorgesteld, maar is pas nu te koop.

De milde facelift voor de Audi A4 en A4 Avant omvat eigenlijk enkel een nieuw ontworpen voorbumper met voortaan U-vormige mistlampbehuizingen en een eveneens herontworpen achterbumper. De grille en de lichtunits blijven als vanouds. Verder is er een nieuwe basismotor beschikbaar, die 150 pk levert, en twee nieuwe uitvoeringen. Deze heten Lease Edition en S Line Edition. Voor liefhebbers van automatische schakelende transmissies heeft Audi een traktatie. Voor de S tronic-automaat met dubbele koppeling geldt tijdelijk geen meerprijs.



Wat kost dat?Over prijzen gesproken, inderdaad. Wel, de bijgepunte A4 is er vanaf 39.360 euro en als Avant vanaf 41.660 euro. Voor Lease Edition-uitvoering geldt een meerprijs van 1.050 euro, en dan word je verzekerd van LED-koplampen en -achterlichten met dynamische knipperlichten, comfortairconditioning, MMI-navigatie, een bestuurdersinformatiesysteem in kleur, cruise control, Audi connect diensten (3 maanden) en diefstalalarm.

De S line edition-uitvoering gaat nog een stap verder op het sportieve vlak, en geeft na bijbetaling recht op onder andere het S line-exterieur. Dat betekent onder meer standaard 18 inch lichtmetalen velgen, sportief gestylde bumpers, een diffuser, dorpelverbreders, een verlaagd sportonderstel, verlichte dorpellijsten en sportstoelen. De meerprijs voor de S line edition bedraagt 2.500 euro (exclusief eventuele BPM als gevolg van de grotere velgen). Wil je de A4 S Line bedeeld met zwarte accenten, dan moet je de Black Edition daarvan hebben. Die kost 4.500 euro extra.

Voor hoelang?Terwijl Audi de prijzen bekendmaakt van de vernieuwde A4, denken wij nog eventjes terug aan deze opmerkelijke spionagefoto's en de prangende vraag hoe lang het zal duren voordat de Duisters op de herhaling gaan.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10