zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Prijzen Seat Tarraco bekendgemaakt

 

6 december 2018 - Hij is enorm, hij is ruim, hij is Spaans maar van Duitsen bloed en verrassend betaalbaar. We hebben het natuurlijk over de Seat Tarraco. Inmiddels zijn daarvan de prijzen bekend.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de Tarraco kan per direct besteld worden vanaf € 37.950,-. Voor dit geld schuift de dealer de 150 pk sterke, manueel geschakelde 1.5 TSI-benzine naar voren in de uitvoering Style. Zaken als de volledig digitale Virtual Cockpit, 17 inch lichtmetalen velgen, full LED-koplampen, Media System Plus met touchscreen, Full Link-technologie en de ondersteuning van Front Assist en Lane Assist zijn inbegrepen. Ook 'Climatronic'-airconditioning is standaard, evenals Keyless Go met start/stop knop, automatisch dimmende binnenspiegel en licht- en regensensor. Eerlijk is eerlijk: dat is geen karige bedoening. Liever dieselen? Dat kan nog steeds. De Tarraco 2.0 TDI Style staat in de prijslijst voor € 43.300,-.



En de Karoq kost?
Uiteraard wil je nu graag weten wat een identiek gemotoriseerde Skoda Karoq kost, de volle neef van de Seat Tarracco? Wel, die is er vanaf € 31.135,-. Maar of uitrusting dan net zo compleet is"¦? Waarschijnlijk is een vergelijk met de duurdere Karoq Style eerlijker (what's in the name). En die staat in de boeken vanaf € 35.835,-.

Meer motoren volgen
Met bovenstaande is het motorgamma van de Tarraco overigens nog niet compleet. Het gamma zal spoedig worden aangevuld met de 2.0 TSI Xcellence, goed voor 190 pk, en een 2.0 TDI (Xcellence) met hetzelfde vermogen. Bovendien zullen deze versies standaard beschikken over een 7-traps DSG-transmissie en 4Drive-vierwielaandrijving. In 2020 volgt er ook nog een plug-in hybride. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10