zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Dit kost de Lexus UX

 

4 december 2018 - Vanaf maart 2019 is het dan eindelijk zover; dan zet Lexus har compacte SUV, de UX, bij de dealers. En daar horen natuurlijk prijzen bij. Hier heb je ze alvast.

Lexus was er vroeg bij met het onthullen van de UX. Al sinds afgelopen maart weten we hoe deze nieuwkomer eruitziet. Maar plaatsnemen en rijden kan pas over enkele maanden. Laten we hopen dat geduld een schone zaak blijkt. Eén ding is alvast zeker: de zonder meer markante Lexus UX moet 44.495 euro kosten.En bij die prijs blijft het ook ongeveer, want er zal slechts één motorvariant beschikbaar zijn in Nederland. Het gaat om de UX 250h, een hybride met een systeemvermogen van 178 pk, gekoppeld aan een CVT-automaat.



Dit zit er standaard op
Naast het opvallende design prijst Lexus ook de standaarduitrusting van de UX. En daar is wat voor te zeggen, want elke UX is op z'n mint voorzien van het Lexus Safety System+, bestaande uit onder meer Adaptive Cruise Control, Lane Tracing Assist, Pre-Crash Safety System en verkeersbordenherkenning. Ook Bi-LED-koplampen, LED-achterlichten, 17 inch lichtmetalen wielen, climate control met geavanceerde Nanoe technologyTM en een parkeerhulpcamera en voorwielaandrijving zijn standaard. Optioneel is E-Four-vierwielaandrijving verkrijgbaar.Wachten tot maart 2019 hoeft overigens niet om alvast een goede indruk te krijgen van de Lexus UX. Breng daarvoor gewoon een bezoek aan Masters of LXRY (7-10 december); daar staat 'ie alvast op een bà¼hne. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10