zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Toyota Corolla te bestellen vanaf 24 mille

 

30 november 2018 - Het duurt weliswaar nog eventjes, maar vanaf maart 2019 staat de nieuwe Toyota Corolla wel meteen op volle sterkte in de showroom. Bestellen van de drieluik Hatchback, Sedan of Touring Sports kan al wel.

Generatie twaalf(!) heeft in ons land een prijs van 23.995 euro opgespeld gekregen. Dat tarief is van toepassing op de vijfdeurs Corolla met aan boord de 1.2 Turbo, een benzinemotor met een vermogen van 114 pk en in de uitvoering Comfort. De uitrusting bestaat dan zoal uit LED-lichten rondom, hand bedienbare airo, adaptive cruise control met speed limiter, multifunctioneel stuurwiel, elektrische handrem, Toyota Safety Sense 2 en een infotainmentsysteem met 4,2 inch scherm.



Standaard op staal
Lichtmetalen wielen (16 inch) zijn pas aan de orde bij de luxere Active-uitvoering en die is er vanaf 26.395 euro in het geval van de 1.2 Turbo. Als Corolla Hybrid kost deze versie minstens 28.795 euro. Het 180 pk sterke hybridemodel begint overigens bij 26.395 euro. De Sedan is zelfs enkel leverbaar als 1.8 Hybride en daarvan bedraagt de prijs 29.295 euro. De nieuwe Corolla Touring Sports staat in de boeken tegen een meerprijs van 1.000 euro ten opzichte van de Hatchback. De Toyota Corolla liever eerst in het echt zien alvorens tot eventuele koop over te gaan? Dan kan vanaf 23 maart 2019 bij de dealer. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10