zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Toyota hangt een prijs aan nieuwe RAV4

 

28 november 2018 - Begin dit jaar kwam Toyota behoorlijk verrassend uit de hoek met de nieuwe, gedurfde gelijnde RAV4. Ditmaal is het de beurt aan de prijzen. De marktlancering nadert namelijk.

Begin 2019 zal de nieuwe RAV4 bij de dealers binnenrijden, de vijfde generatie alweer. En wie vanaf dan een bezoek komt brengen aan de Toyota-showroom zal 'm niet missen. Het design van de nieuwe RAV4 is namelijk minstens zo gedurfd als dat van de C-HR en menig model van luxemerk Lexus.



Eenvoudig motorpalet
Welke prijs aan zoveel lef wordt gehangen? Wel, instappen in de nieuwe RAV4 kan vanaf 34.995 euro. Voor dit geld rijd je de 2.0-benzine, goed voor 175 pk en gekoppeld aan louter voorwielaandrijving. De andere motoroptie is de 2.5 liter Hybrid Electric die eveneens louter de voorwielen aandrijft, maar 218 pk kan opwekken. Die kost 39.995 euro. Vierwielaandrijving op dit topmodel is evenwel wel optioneel en dan mag er 1.650 kilogram getrokken worden. Bij de 2WD-variant bedraagt het maximale trekgewicht slechts 800 kilogram.

Uitrusting
De standaarduitrusting van de RAV4 schaart heeft Toyota onder de verzamelnaam Safety Sense 2. Dat is een luxepakket dat zowel het comfort en veiligheid ten goede komt. Het omvat onder meer Adaptive Cruise control, Pre-Collision System met fietsers (dag) en voetgangers (dag+nacht) detectie, Automatic High Beam, Road Sign Assist, Lane Departure Alert, Lane Keep Assist, Lane Trace Assist en vermoeidheidsherkenning.De nieuwe Toyota RAV4 2WD staat vanaf 19 januari 2019 in de Nederlandse showrooms en de RAV4 AWD vanaf mei 2019.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10