zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Toyota Prius in 't nieuw gestoken

 

28 november 2018 - Na ruim 3 jaar vindt Toyota het welletjes en geeft het de Prius een facelift. En die is best ingrijpend voor wat betreft het exterieurdesign.

Lichtunits voor en achter, grille en bumpers; ze werden allemaal compleet nieuw ontworpen voor de vernieuwde Toyota Prius. Het front van de welbekende hybride ligt daarmee wat meer in lijn met de Mirai, de waterstofauto van Toyota. Ook zien we elementen van de spiksplinternieuwe Corolla Sedan terug in het design van de Prius. Toyota introduceert tevens twee nieuwe carrosseriekleuren: Emotional Red en Aqua Breeze Blue.



Verfijning voor interieur
In het interieur verandert de indeling op de middenconsole en van het instrumentenpaneel. Een nieuwe stoffen afwerking zorgt een luxere sfeer, aldus de Japanners. Verder is de Wireless Charger voor smartphones groter gemaakt om ook ruimte te kunnen bieden aan grotere mobiele telefoons en geeft het Head-up Display voortaan ook navigatieaanwijzingen. Tevens werkt het multimediasysteem Toyota Touch 2 sneller dan voorheen en reageert het voortaan ook op in- en uitzoomen met de duim en wijsvinger.De nieuwe Toyota Prius maakt zijn Europese debuut op 18 januari 2019 tijdens de Brussel Motor Show. Kort daarna begint de verkoop. Prijzen volgen nog. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10