zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

E-tron GT Concept is Audi's nieuwste EV

 

27 november 2018 - Audi zal op deze week gehouden LA Auto Show een nieuwe elektrisch model showen: de e-tron GT Concept. Hier alvast een voorproefje aan de hand van drie afbeeldingen.

Allereerst moet iets van ons hart. Is er dan niemand, echt geen enkel persoon die dermate hoog in de boom zit bij Audi, die de directie van het merk kan overtuigen iets te doen aan haar verschrikkelijk eentonige conceptnamen? Immers, de combinatie 'e-tron concept' is reeds zo vaak opgediend dat er inmiddels geen touw meer aan vast valt te knopen welke e-tron nu bij welke Audi hoort. Of ben jij het spoor nog wel bijster?



Elektrische A5/A7
Afijn, terug naar de Audi E-tron GT Concept. Ook al heb je nog niet naar deze eerste drie foto's gekeken, uit de lettercombinatie valt op te maken dat hier om een 'laag' model moet gaan en geen hatchback, stationwagen, SUV of crossover. GT staat immers sinds mensenheugenis voor Gran Tursimo, in de regel een coupé-achtige. Vroeger had dat autotype per definitie maximaal twee portieren, tegenwoordig worden vier deuren ook geaccepteerd. Dat laatste bevat Audi's nieuwe e-tron dan ook, want dat is praktischer, zonder dat het gelikte design ermee om zeep wordt geholpen.De E-tron GT Concept heeft eigenlijk nog het meeste weg van een A5 of A7 Sportback. Gedetailleerde informatie en daarmee buitenmaten ontbreekt nog om concreet te zeggen tegen welke van deze twee Audi's het studiemodel het meest aanschurkt. De aandrijving geschiedt in elk geval geheel elektrisch. Ook is al zeker dat in 2020 het productiemodel klaar moet zijn voor de verkoop. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10