zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Vanafprijs nieuwe Audi Q3 bekend

 

22 november 2018 - Audi laat weten dat de nieuwe Q3 per direct besteld kan worden en dit moet 'ie kosten.

Bestellen kan dus per direct, maar wie zo snel mogelijk wil rijden doet er beter aan een Audi Q3 uit voorraad te kopen. Dan valt er over enkele weken al te sturen. Tegen een prijs vanaf € 44.285,-. Hiervoor trakteer je jezelf op een Q3 voorzien van 150 pk sterke 1.5, een viercilinder met turbo en gekoppeld aan een handbak. Deze instapmotor is er ook met automaat, maar daarvan meldt Audi de meerprijs niet.



Tevens één diesel voorlopig
Sowieso zijn de prijzen van de overige motoriseringen en uitvoeringen nog niet bekend. Zeker is in elk geval dat er voorlopig beperkte keuze is qua motoriseringen. Naast de eerdergenoemde benzine " die officieel 35 TFSI heet " is er vanaf de marktlancering volgende maand tevens slechts één diesel verkrijgbaar. Het gaat hier om de 35 TDI, eveneens goed voor 150 pk, maar in combinatie met de automatische S tronic.In de loop van 2019 volgen er meer optie. Te weten de Q3 40 TFSI quattro (190 pk), de 45 TFSI quattro (231 pk), de 35 TDI quattro (150 pk) en de 40 TDI quattro, goed voor 190 pk.

Edition One
Om de marktintroductie van de nieuwe Q3 luister bij te zetten, is er de speciale en tijdelijke Audi Q3 Edition One. Dit gelimiteerde model beschikt over het populaire S line-exterieur en komt qua luxe overeen met de Pro Line-uitvoering. De lakkleur is altijd Chronusgrijs. Verder bestaat de uitrusting zoal uit bekleding met leder/kunstleder (pandogrijs/staalgrijs), een zwarte dakhemel, sportstoelen, optiekpakket zwart, 20 inch lichtmetalen velgen, afwerkingsaccenten in antracietkleurig aluminium en een lichtpakket.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10