zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

McLaren 720S Stealth wil allesbehalve onder de radar vliegen

 

22 november 2018 - Er is niets mis met de McLaren 720S. Het model is onaards snel en pijnlijk op het netvlies ligt 'ie ook al niet. Toch is de super-Brit niet perfect want anders had MSO niets te doen. Sterker, dat maatwerkatelier van McLaren kan de vraag naar bijzonderewensen amper aan. Deze 720S Stealth is namelijk de zoveelste one-off die op speciale bestelling van een veeleiser is gemaakt.

Wat het bij McLarens van de hand van MSO vooral om draait is de aankleding. De donkergrijze lak, genaamd Sarthe Gray, is de reden dat McLaren gewag maakt van een stealth-uitvoering. Maar je zal er niet mee onder de radar vliegen, hoe snel de 720S ook is van nature. Daarvoor vallen de vermiljoenrode kleuraccenten veel te hard op. Je vindt ze op het koetswerk en her en der in het interieur, maar ook op de velgen die deels in de koetswerkkleur zijn gelakt. De Britten onderlijnen fijntjes dat die kleur allemaal met de hand is aangebracht en dat daar maar liefst 200 werkuren in zijn gestopt.



Carbon, uiteraard!
Een ander element dat de exclusiviteit en de stijl mag onderlijnen is het rijkelijke gebruik van koolstofvezel. Het exotische materiaal is onder meer terug te vinden op luchtinlaten, buitenspiegels, de diffuser en een hele reeks interieurcomponenten. Uniek? Jazeker. Bijzonder? Nee, dat niet. Immers, als MSO in dit tempo doorgaat gaat de McLaren 720S de boeken in als de auto waarvan de meeste speciale edities zijn verschenen. En dan moet de 720S Spider nog komen.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10