zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Kia maakt prijzen e-Niro bekend

 

20 november 2018 - Eén van de belangrijkste nieuwkomers heeft een vanafprijs. We hebben het natuurlijk over de e-Niro, de volledige elektrische SUV met een fatsoenlijk rijbereik van 485 kilometer.

Tromgeroffel"¦ Immers, velen, met name leaserijders, hebben naarstig zitten wachten op de prijs van de Kia e-Niro. Logisch, want het gaat hier om een compacte SUV, een elektrische aandrijflijn en een auto die je niet om de vijf kwartier hoeft bij te laden in één. En dat wil je van een EV. Zeker als dat slechts 4% bijtelling betekent bij zowel zakelijk- als privégebruik. Mist de prijs onder de halve ton blijft, tenminste. En dat blijft 'ie. Ruimschoots zelfs, want de Kia e-Niro is te bestellen vanaf € 42.510,-. Een tarief dat een zeer aantrekkelijke bijtelling geeft van 53 euro per maand (op basis van 60 maanden/100.000 km). Kortom, de e-Niro wordt ongetwijfeld een leaseknaller.



Twee (luxe) uitvoeringen
Kia levert de e-Niro met 64 kWh sterke accu in twee uitvoeringen: DynamicLine en ExecutiveLine. De DynamicLine is al zeer luxe met zaken als alle belangrijke veiligheidsvoorzieningen, adaptieve cruise control, vermoeidheidsherkenning, grootlichtassistentie, een 7 inch infotainmentsysteem met navigatiesysteem en achteruitrijcamera en Bluetooth-connectiviteit met bediening op het stuurwiel. Tevens climate control, elektrische ramen vóór en achter, LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten, mistlampen vóór en een lichtsensor zijn standaard. Toch nog meer luxe gewenst? Ga dan voor de e-Niro ExecutiveLine. Deze uitvoering heeft alles van de DynamicLine aangevuld met dodehoekdetectie, kruisend verkeersdetectie achter, LED-koplampen, luxe instaplijsten, privacy glass, parkeersensoren vóór, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie, volledig lederen bekleding, stoelventilatie vóór, stoelverwarming achter, een 8" full map navigatiesysteem, JBL Premium Sound System en een draadloos oplaadstation voor smartphones. De meerprijs hiervoor bedraagt 3.000 euro.De Kia e-Niro is het concernbroertje van de Hyundai Kona Electric die net geen 40 mille kost. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10