zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

BMW X7 te koop vanaf 115. 350 euro

 

20 november 2018 - En dat is drie. Ook de nieuwe X7 arriveert namelijk in maart volgend jaar bij de BMW-dealer. Tezamen met de kersverse 3-serie en Z4. Instappen in de Beierse mastodont kan vanaf 115 mille en een beetje.

Vijfentwintigduizend euro. Zoveel verschillen de X5 en de X7 van elkaar in vanafprijs. Een lieve som voor nog wat meer status en twee stoelen extra. Maar dan rijd je wel het modernste vlaggenschip van BMW en voel je je 'king of the road'. Veel groter komen SUV's van Europese makelij immers niet.



Drie motoren
Vanaf de marktlancering wordt de X7 met drie motoren aangeboden. Een 3.0 liter diesel-zescilinder met een vermogen van 265 pk en 620 Nm vormt de 'instapper'. Die kost om precies te zijn € 115.350,-. Als tweede diesel is er de almachtige M50d. Deze dieselbeul geniet zelfs 400 pk en 760 Nm, maar kost ook € 148.495,-. De enige benzine is de xDrive40i, tevens een zes-in-lijn. De vermogensafgifte bedraagt 340 pk bij 450 Nm aan koppel. Diens prijs begint bij € 118.495,-.

In de watten
Bij zulke tarieven mag je natuurlijk verwachten dat het geen karige bedoening is. Dat is het dan ook niet bij de BMW X7. Zo deint elke X7 op een adaptief onderstel met luchtvering op de voor- en achteras en is het tevens uitgerust met ambiance verlichting, 4-zone automatische airconditioning, een derde zitrij en een automatische 8-traps Steptronic transmissie. Een met leder bekleed sportstuurwiel, lederen 'Vernasca' meubilair, verwarmbare voorstoelen, een glazen panoramadak, Park Distance Control (PDC) vóór en achter, adaptieve LED koplampen, BMW Display Key, BMW Head-Up Display, Gesture Control, BMW Live Cockpit Professional en het rijdersassistentiesysteem Driving Assistant behoren ook tot de standaardluxe.Rollen doet de X7 normaliter op 20 inch lichtmetaal. Verkies je de M50d, dan zit er een kwartet 21 inch velgen onder. Daarnaast is de gammatopper voorzien van een M Sport uitlaatsysteem, M Sport differentieel, M Sport remsysteem en M Aerodynamicpakket. Ook Hifi System Harman Kardon en BMW Individual dakrailing in hoogglans Shadow Line zijn onderdeel van de standaarduitrusting op de BMW X7 M50d.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10