zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Prijzen voor de nieuwe BMW Z4

 

16 november 2018 - De BMW-dealer wordt er nog druk mee in maart 2019. Zowel de nieuwe 3-serie als Z4 zoeken dan naar een niet te missen stek in de showroom. Dit zijn de prijzen van roadster.

De nieuwe Z4 zal vanaf 9 maart bij de dealer te bewonderen zijn. De 3-serie volgt een kleine twee weken daarna. Twee gloednieuwe BMW's in dezelfde maand. Twee totaal verschillende Bimmers ook. Maar met een vergelijkbaar prijskaartje, zo blijkt. Want waar de zakensedan minstens 48 mille kost, bedraagt het starttarief van de roadster € 52.214,-. Je rijdt hiervoor de Z4 sDrive20iA, voorzien van een tweeliter viercilinder met 197 pk en 320 Nm (waarvan opvallend genoeg nog geen beeld is vrijgegeven).



Tot 80 mille
Net zoals de 3-serie valt de nieuwe Z4 zo duur te maken als je zelfs wilt. Ga je full monty, dan ben je ontegenzeggelijk het lekkerste af met de Z4 M40iA. Deze topper geniet 340 pk en 500 Nm en spurt ruim binnen de vijf tellen naar de 100 km/h. Wat 'ie kost? Tegen € 78.011,- is deze smaakmaker de uwe, exclusief opties. Bovendien heb je er meteen de versie bovenaan de voedselketen van de Z4 te pakken. Een heuse Z4M komt er namelijk niet.

First Edition
Voor de snelle beslisser (met diepe zakken) heeft BMW de Z4 First Edition samengesteld. Dit tijdelijke introductiemodel heeft altijd de krachtigste zescilinder onder de kap en is exclusief voorzien van tal van extra's. De meerprijs bedraagt op een tientje na 10 mille. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10