zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Vernieuwde Renault Kadjar geprijsd

 

13 november 2018 - De gefacelifte Renault Kadjar, die zijn première beleefde op de autoshow van Parijs, nadert z'n marktlancering. Maar eerst zijn hier de prijzen.

Vanaf januari zal de vernieuwde Renault Kadjar bij de dealer staat voor € 28.590,-. Dat is ruimschoots duizend euro hoger dan voorheen, maar in ruil daarvoor is de standaarduitrusting verrijkt en hebben de motoren een upgrade gekregen. Dit naast de visuele verfrissingskuur uiteraard. Tegen de genoemde basisprijs rijd je de TCe 140-benzinemotor die de aloude TCe 130 vervangt. De basisuitvoering heet Life, maar voor € 2.000,- extra geniet je de Zen-uitvoering en beschik je over vol-automatische airco, 17 inch lichtmetalen wielen en een 7-inch multimedia touchscreen met ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto. Nog meer luxe gewenst? Dan is er ook nog de Intens, die minstens € 32.390,- kost in combinatie met de 140 pk en 240 Nm sterke 1.3-benzine. De Kadjar rolt in deze versie op 18 inch lichtmetaal en is daarnaast onder meer voorzien van de LED Pure Vision koplampen, LED-mistlampen en een automatisch dimmende binnenspiegel. Zaken als R-Link 2 met ingebouwde navigatie en een achteruitrijcamera waren al standaard. De Kadjar Intense is er ook met TCe 160-benzinemotor. In dat geval bedraagt de prijs € 33.390,-.



Black Edition
Na de Intense volgt de uitvoering Black Edition. Deze vervangt de veel verkochte Bose-uitvoering en is de meest luxe versie in het aanbod. De Black Edition heeft onder meer Alcantara-stoelbekleding, elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen, 19 inch lichtmetalen wielen en " toch nog " een audiosysteem van Bose met DAB+ digitale radio-ontvangst. Prijzen beginnen bij € 34.990,- in combinatie met de TCe 160. Een EDC-automaat met dubbele koppeling is optioneel.

Dieselen
Dieselen met de Renault Kadjar kan ook nog steeds, hetzij slechts met één variant: de dCi 115. De prijs daarvan begint bij € 34.990,- voor de uitvoering Zen en lopen op tot € 38.390,- voor de Black Edition. De dieselversies met EDC-automaat volgen in het eerste kwartaal van 2019. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10