zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

BMW Z4 M stevent af op eenmalige oefening

 

1 augustus 2018 - Op 23 augustus onthult BMW " eindelijk " de nieuwe Z4. Dat deze derde generatie ook beschikbaar zal zijn met motoren die niet meteen het vel van het gezicht zullen rukken, is al langer bekend. Maar wie zat te hopen op een Z4 M ter compensatie, kan daarmee gerust stoppen. Die komt er niet. Wederom"¦

Oi, wat was de Z4 M van weleer een fantastisch rij-ijzer, zeg! Vooral dankzij een juweel van een atmosferische zes-in-lijn, ontleent van de E46 M3. In de Roadster kwam die welhaast nog beter tot z'n recht dan in die iconische coupé, alsook de gesloten Z4 Coupé. Maar dit kan ook ons gevoel zijn geweest, wegens het ontbreken van een vast dak. Elke decibel van dat o zo hitsige motorblok kwam zodoende ongefilterd door. Kippenvel!



Eigen schuld
Houd jij er eenzelfde herinnering op na, koester hem dan maar. Want de Z4 M keert waarschijnlijk niet terug. Dat liet Frank van Meel, de baas bij BMW M, namelijk nu al ontvallen aan de pers. De M40i " hoewel ongetwijfeld geen stakker " wordt de topper. Dat was ook al het geval bij de tweede generatie en opnieuw wordt onvoldoende vraag als reden opgegeven dat de Z4 M zeer waarschijnlijk op een eenmalige oefening afstevent. Het is onze eigen schuld dus; hadden we maar meer M's moeten kopen destijds. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10