zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

3D-configurator nu voor alle Audi-modellen

 

31 juli 2018 - Na een bijna levensechte VR Experience in een speciaal ingericht kantoor van de Audi-showroom, biedt het merk nu ook 3D-configuratie aan via de website. De 'platte' afbeeldingen van de geheel naar wens samengestelde Audi zijn hiermee definitief verleden tijd.

Wat begon als een proefballon in Nederland (kennelijk zijn wij Hollanders nogal audiovisueel ingesteld), is nu uitgerold in 25 landen en toepast op alle Audi-modellen. En dus is niet alleen de A4 in realtime te bekijken via de website van het merk, maar ook de Q2, A7 Sportback en de fonkelnieuwe Q8. Enkel de R8 valt buiten de driedimensionale boot, maar dit heeft zeer waarschijnlijk te maken met het feit dat de supercar enkel nog uit voorraad geleverd kan worden. Op de volgende generatie, die in aantocht is, past Audi geheid ook 3D-configuratie toe.



Achtergronden in 4K
Audi is bovenal trots op de gedetailleerde weergave van de online 3D-module. 'Vooral als het gaat om de individuele uitrustingsopties biedt onze nieuwe 3D-visualisatie de klant een zeer uitgebreid, gedetailleerd beeld van het gewenste model en ondersteunt het hun aankoopbeslissing,' zegt Thomas Orenz, projectmanager voor de Audi Visualization Engine bij Audi.In de nabije toekomst zal de 3D-carconfigurator een upgrade krijgen naar 4K en land specifieke achtergronden. Een zielsverlaten stuurweg op IJsland en een belichte tunnel zijn nu al beschikbaar. Ook zal het programma worden vertaald voor gebruik in de showroom van de Audi-dealer. Als aanvulling op de VR Experience.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10