zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Aanschouw de Singer Porsche 911 DLS en kwijl

 

13 juli 2018 - Het is als petrolhead verdraaid moeilijk bescheiden te blijven wanneer een auto als deze Singer Porsche 911 DLS in het daglicht wordt gezet. Maar eigenlijk worden we hier vooral enorm stil van. Waar zijn de tissues?!

Ook het Engelse Theon Porsche Design zal zich even achter beide oren hebben gekrabd toen Singer het doek trok van deze werkelijk adembenemende 911 DLS. Nota bene in het hol van de leeuw die het Californische Porsche-bedrijf onlangs durfde uit te dagen, het Festival of Speed in Goodwood. Toeval waarschijnlijk, want dit meerdaagse autofestijn is een perfecte debuutlocatie voor de DLS, dat overigens staat voor Dynamics Lightweight Study. Geen enkele andere private-autoshow trekt zoveel autofanaten met diepe zakken. Want die zijn ontegenzeggelijk vereist voor wie à¼berhaupt een Singer wil bemachtigen. En geduld, aangezien de levertijd lang is. Jarenlang.



Aanschouw en huiver!
Nu kunnen we een heel relaas houden over wat er allemaal op en aan de Singer 911 DLS zit. Doen we niet, tevens omdat we dat al eens hebben gedaan. Bovendien zou elk bijvoeglijk naamwoord deze Elfer, die in samenwerking met Williams F1 is ontwikkeld, toch te kort doen. In plaats daarvan zullen de vele foto's meer dan duizend rake woorden zeggen. Aanschouw en huiver!Wel is het allicht nog een leuk weetje dat deze roomwitte 911 DLS bestemd is voor ene Scott Blattner en hij voor deze parel naar verluidt 1,8 miljoen voor heeft betaald. Een lieve som, maar de 911 DLS oogt ons elke cent waard. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10