zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Volg de Skoda-rijder ook tijdens de 105ste Tour de France

 

5 juli 2018 - Joehoe! Ondanks het gemiste WK Voetbal kan de oranje prullaria alsnog uit de kast. Want de Tour de France staat weer voor de deur. Nu zijn wij Nederlands sowieso dol op fietsen, maar dit jaar tijdens de koers der koersen des te meer. We hebben immers zowaar een topfavoriet van eigen bodem in huis, genaamd Tom Dumoulin. Maar vergeet ook vooral de Skoda-rijder niet te volgen vanaf zaterdag. Voor de 15 keer op rij is het Tsjechische merk erbij als automotive partner, en dat vinden wij prima.

Skoda en de Tour de France zijn echt twee handen op één buik. De aanstaande editie is het alweer de vijftiende keer dat de twee nauw aan elkaar verbonden zijn. Tijdens de 105ste Tour de France zet het Tsjechische merk maar liefst 250 organisatie- en begeleidingsauto's in. Daarnaast is het logo van Skoda tijdens de drie koersweken prominent zichtbaar op de groene trui, de kleur van de beste sprinter van de dag. Kortom, Skoda zal wederom niet te missen zijn tijdens de Tour.



Superb voor Prudhomme
De autovloot in de Ronde van Frankrijk bestaat dit jaar uit verschillende Skoda's. De Octavia (Combi) is eigenlijk al sinds mensenheugenis een vaste kracht en dat zal nu niet anders zijn. Maar hij wordt dit jaar ondersteund door de Kodiaq en de Karoq, de beide SUV's. Ook de statige Superb is van de partij, en die is weggelegd voor Christian Prudhomme. De Tour-directuer zal Skoda's vlaggenschip gebruiken mobiel commandocentrum

Tour-feitjes
De 105e editie van de Tour de France begint op zaterdag 7 juli met de Grand Départ op het Atlantische eiland Noirmoutier-en-lle. In drie weken tijd leggen 176 profrenners in totaal 3.351 kilometer af, verdeeld over 21 etappes. Op de weg door Frankrijk gaat het peloton over bergtoppen die het uiterste van de renners vragen. Zij moeten onder andere de Col de la Colombière, Col de la Madeleine en befaamde 'Nederlandse berg' Alpe d'Huez trotseren, voordat zij op zondag 29 juli het einddoel bereiken: de Champs-Elysées in hartje Parijs.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10