zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Audi onthult interieur e-tron (met 5 schermen!)

 

4 juli 2018 - Audi maakt zich op voor de onthulling van één van haar allerbelangrijkste modellen van het afgelopen decennium. Zo niet dé belangrijkste. Met de e-tron geven de Duitsers de aftrap voor een omvangrijk elektrisch modellengamma dat de komende jaren op stapel staat. En daar wil je natuurlijk graag aandacht voor.

Het belangrijkste nieuws ditmaal is de onthulling van het interieur. Moeten we daar heel veel over zeggen? Het is typisch Audi; mooi strak, ongetwijfeld grandioos afgewerkt en er is gebruikgemaakt van een prachtig lichtdesign.



Niet 1, 2 of 3 schermen, maar 5!
Grootste verrassing daar vormt de aanwezigheid van niet één of twee schermen, nee het blijft zelfs niet beperkt tot drie stuks. De e-tron wordt namelijk leverbaar met twee schermen die dienst doen als buitenspiegels.

7 inch touchscreen
Op de pootjes waar normaal gesproken de buitenspiegels zitten is een kleine camera geplaatst. Die geeft het beeld weer op de 7 inch schermen die direct boven de portiergrepen zitten. Groot voordeel volgens Audi is dat je met behulp van touchscreen het beeld kan verplaatsen, in- en uit kan zoomen alsook kiezen voor een speciale weergave voor op de snelweg, draaien of parkeren. Audi heeft er een primeur mee te pakken. Ondanks dat we het bijvoorbeeld ook al zagen bij de Volkswagen XL1, is de e-tron de eerste echt in serie geproduceerde auto waarop de digitale buitenspiegel geleverd wordt.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10