zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Audi maakt vanafprijzen nieuwe A6 Avant bekend

 

3 juli 2018 - De nieuwe Audi A6 Avant staat pas vanaf september bij de dealer, maar bestellen kan al wel. En daar hoort natuurlijk een (vanaf)prijs bij.

Wie als een van de eersten in de nieuwe A6 Avant wil rijden moet diep(er) in de buidel tasten want Audi trapt af met de sterke motorvarianten. Op dit moment zijn er twee versies te bestellen: de A6 Avant 45 TDI quattro en de A6 Avant 50 TDI. De eerste is goed voor 231 pk, de laatste voor 286 pk. Krachtige motoren, maar daar hangt dan ook een zeker prijskaartje aan. Minimaal € 77.145,- om precies te zijn. Instappen en wegrijden in de 50 TDI kost zelfs € 82.945,-.



Meer keus volgt snel
Audi is zich er terdege van bewust dat dergelijke prijzen lang niet voor iedereen zijn weggelegd en zal zodoende het leveringsgamma snel uitbreiden. Er komen versies met voorwielaandrijving en de motorenreeks wordt aangevuld met een 2.0 TDI, die 204 pk levert, en een tweeliter turbobenzine met 245 pk. Prijzen daarvan volgen nog, maar zullen sowieso 'vriendelijker' zijn.

Uitrusting
Over de luxe en comfort aan boord behoef je je geen zorgen te maken; dat zit wel snor. Zo is een 8-traps automaat standaard en ook beschikt iedere A6 Avant over onder andere LED-koplampen en -achterlichten, aluminium dakreling, MMI navigatie, een elektrisch bediende achterklep, het geïntegreerde bedieningsconcept 'Audi Touch Response', Audi Connect diensten inclusief Audi Connect noodoproep & service, automatische airconditioning, Parkeerhulp plus, Audi Lane Departure Warning, automatische snelheidsregeling, 18 inch lichtmetalen velgen en trekhaakvoorbereiding.

Stijlvol of sportief?
Naast de keus uit vier onderstelvarianten, waaronder vierwielsturing, is het ook mogelijk een specifieke uitstraling te kiezen: Design of Sport. De eerste onderscheidt zich door vele chromen exterieuraccenten en een interieur met afwerkingselementen in mono.pur en aluminium, een multifunctioneel met leder bekleed sportstuur, gedeeltelijk lederen bekleding en speciale lichtmetalen velgen.De Sport-uitvoering daarentegen pakt uit met sportstoelen vóór, aluminium en chromen exterieuraccenten, 5-spaaks lichtmetalen velgen en specifieke afwerkingsdetails voor het interieur.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10