zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Prijzen voor nieuwe Kia Ceed (Sportswagon)

 

15 juni 2018 - Het dealerdebuut van de nieuwe Ceed nadert, en daar horen natuurlijk prijzen bij. Dit moet Kia's nieuwste compacte middenklasser kosten.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. De Kia Ceed staat vanaf volgende maand in de showroom tegen € 22.595,-. Voor dit geld rijd je de vijfdeurs Hatchback met onder de kap de 120 pk sterke 1.0 T-GDI turbobenzinemotor en in de uitvoering ComfortLine. Dat uitrustingniveau is uitgerust met onder meer airconditioning, Bluetooth smartphone-integratie, cruise control, een lichtsensor, elektrische ruitbediening vóór én achter en diverse actieve veiligheid waaronder High Beam Assist, Driver Attention Warning, Lane Keeping Assist en Forward Collision Warning met Forward Collision-Avoidance Assist (AEBcity).



Overige uitrustingniveaus
Wil je meer gemak en veiligheid, dan kan dat uiteraard. Vanaf het uitrustingsniveau DynamicLine, die tegen een meerprijs van € 2.000,- verkrijgbaar is, behoort een infotainment- en navigatiesysteem met een 8 inch touchscreen en digitale radio (DAB+) tot de standaarduitrusting. Dit systeem is tevens geschikt voor Apple CarPlay en Android Auto. Ook zijn op de DynamicLine parkeersensoren achter, 16 inch lichtmetalen velgen, automatische airconditioning en een handige achteruitrijcamera standaard.Nog completer zijn de DynamicPlusLine en ExecutiveLine. Daarvoor vraagt Kia een meerprijs van respectievelijk € 1.500 en € 3.500,- bovenop de DynamicLine. Maar in het geval van die laatste ben je dan echt voorzien van alle denkbare luxe, zoals smart key met start-stop knop, verwarmbare voorstoelen, een verwarmbaar stuurwiel, Blind Spot Collision Warning en Rear Cross-Traffic Collision Warning, LED-koplampen, lederen bekleding inclusief een verwarmbare achterbank, elektrische stoelverstelling van de bestuurdersstoel met geheugen en stoelventilatie voorin. Tevens beschikt de topuitvoering over 17 inch lichtmetalen velgen, een groot schuif-/kanteldak, een JBL Premium soundsysteem en een draadloze oplaadmogelijkheid voor de nieuwste smartphones.

Semiautonoom rijden
De nieuwe Kia Ceed kan bovendien semiautonoom rijden als je wilt. Van het tweede niveau, maar enkel in combinatie met de DCT7-automaat, die € 2.000,- kost. Systemen als Adaptive Cruise Control en Lane Following Assist werken in deze modus nauw samen om de auto zelfstandig door het verkeer te loodsen. Sturen, accelereren en remmen tot een snelheid van 130 km/h doet de Ceed allemaal zelf.

Ceed Sportswagon
De Kia Ceed Sportswagon is er vanaf € 23.845,-. Tevens met de eenliter T-GDI met 120 pk onder de kap. Andere motoren zijn de 1.4 T-GDI met 140 pk en een vanafprijs van € 26.095,- en de 1.6 CRDi-diesel kent exact dezelfde vanafprijs als die laatste. Voor de Sportswagon geldt telkens een meerprijs van € 1.250,-. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10