zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Laatste loodjes voor nieuwe BMW X5

 

24 mei 2018 - BMW speelt steeds vaker zelf voor spionagefotograaf door foto's van aanstaande modellen in camouflagepak de wereld in te slingeren. Dit keer wil het merk ermee aankondigen dat de nieuwe X5 z'n laatste testfase is ingegaan.

Hoewel deze foto's weinig nieuws vertellen over het te verwachten design, behoren ze " met afstand " tot de spectaculairste die we van de nieuwe X5 te zien zullen krijgen. Dergelijke poses nemen prototypes immers nooit aan wanneer de camera's van professionele spionagefotografen draaien. Autofabrikanten zijn veel te bang dat er dan iets misgaat en dat dat ook wordt vereeuwigd met alle mogelijke gevolgen van dien.Foto's als deze worden enkel in een zeer gecontroleerde omgeving geschoten. Neem nu de X7 iPerformance als voorbeeld, toevallig ook van BMW. Iemand wist zowaar te achterhalen dat die serieuze averij had opgelopen onderweg naar de autotentoonstelling in Detroit, maar het Beierse merk deed net alsof haar neus bloede toen de deuren van de NAIAS opengingen.






Voorzichtige evolutie
Afijn, terug naar de nieuwe X5. De onthulling daarvan staat in de komende maanden te gebeuren. Wanneer is onbekend, maar het zou op de Autosalon van Parijs in oktober kunnen zijn. Eenmaal van z'n doek vandaan gehaald, zal er een auto te zien zijn die qua design niet noemenswaardig afwijkt van z'n voorganger. Zelfs niet qua grootste (want in dat gat springt de X7). De verkoop van de nieuwe X5 start naar verluidt nog voor 2019. Rijden is echter pas mogelijk in het volgende jaar. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10