zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Volkswagen Neo, ben jij dit?

 

2 mei 2018 - Volkswagen's belangrijkste model vanaf het volgende decennium gaat naar verluidt Neo heten. Tegelijk is een eerste afbeelding opgedoken van het productiemodel van de I.D. Concept uit 2016.

Volkswagen zelf houdt de lippen nog stijf op elkaar, maar insiders zijn er zeker van; na de Kever, de Golf willen de Duitsers de wereld veroveren met de Neo. Of de auto daadwerkelijk zo gaat heten, zullen we geheid binnenkort bevestigd krijgen, maar zeker is dat het productiemodel van de in 2016 getoonde I.D. Concept een zeer belangrijkere rol krijgt toegedicht binnen Volkswagen en eigenlijke het ganse autoconcern.



Succes gegarandeerd?
Vanaf (eind) 2019 zet 's werelds grootste autobouwer vol in op elektrificatie en de Neo zal het eerste tastbare feit zijn van Volkswagen's meesterplan om die status te behouden. De vooruitzichten zijn zonder meer veelbelovend, want als I.D. Concept kan de EV bogen op een nog altijd populaire carrosserievorm (dat van een ruime hatchback), een krachtige aandrijflijn en een toereikende actieradius van 600 kilometer.Zelfs al blijft hiervan in de praktijk 400 kilometer over, hebben we het hier over een zeer interessante EV. Mits de prijs ook aantrekkelijk is natuurlijk. En Volkswagen heeft dat ook beloofd. Zo is er " in Duitsland " een richtprijs afgegeven van circa 30.000 euro. Tot slot nog even over de opgedoken afbeelding. Of die legitiem is, is volstrekt onbekend. Maar het zou wel degelijk het productiemodel van de I.D. kunnen zijn.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10