zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Dit kost de nieuwe Ford Focus

 

25 april 2018 - Al in juli rijdt de nieuwe Ford Focus bij de dealers binnen en daar horen natuurlijk prijskaarten bij. Dit kost ie!

Zoals je weet is de nieuwe generatie Ford Focus meteen op volle sterkte. Zowel de 5-deurs Hatchback, Wagon-stationwagen en de Sedan zijn tegelijk gepresenteerd. Daarnaast ook al tal van diverse specifieke uitvoeringen, zoals de ST-line, de super-de-luxe Vignale en de avontuurlijk getinte Active. Er is echter maar één vanafprijs"¦



Keuze meteen reuze
Instappen en wegrijden in de nieuwe Focus kan vanaf € 23.765,-. Voor dit geld koop je de 5-deurs hatchback, voorzien van de 100 pk sterke driecilinderturbo. Wil je de extra ruime Wagon met deze motor, dan dien je duizend euro bij te betalen en dat blijft telkens zo over de gehele linie van het leveringsprogramma. Als rijker uitgeruste Trend Edition Business is de 5-deurs Focus er vanaf € 24.715. De sportieve Focus ST Line Business staat dan weer in de boeken vanaf € 27.565,-. Met handbak. Wil je de voorlopig sportiefste versie koppelen aan een automaat, dat kan, en ben je minstens € 31.315,- kwijt. Ga je graag voor luxe, dan schuift de Ford-verkoper met alle liefde de Focus Titanium Business naar voren. Prijzen daarvan beginnen bij € 27.115,-. Tot slot de voordeligste diesel. Dat is de vijfdeurs 1.5 EcoBlue in Trend Edition-uitvoering en een vanafprijs van € 26.565,-. De nieuwe Ford Focus is per direct te bestellen en staat vanaf juli bij de dealer.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10