zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Minstens 80 mille voor nieuwe Volkswagen Touareg

 

17 april 2018 - In het kielzog van z'n werelddebuut in Peking, de hoofdstad van SUV-land China, heeft Volkswagen de prijzen van de nieuwe Touareg bekendgemaakt. Over enkele maanden is dan ook al de marktlancering.

Vanaf de zomer staat de nieuwe Volkswagen Touareg bij de dealer. Groter, luxer en slimmer. En voor die inspanningen willen de Duitsers minstens € 79.750,- terug " in Nederland. Voor dit geld rijd je de 3.0 liter V6 TDI met 231 pk. 4Motion-vierwielaandrijving is uiteraard op elke Touareg van de partij, evenals een automaat met acht trappen. Liever een andere motor, dat kan. Een sterkere drieliter zescilinderdiesel is tevens per direct bestelbaar. Die levert 286 pk en kost exact tien mille meer dan het instapmodel.Een 340 pk sterke V6-benzine volgt later dit jaar en voor 2019 staan er nog een 4.0 liter V8, ook een benzinemotor, plus een plug-in hybride op de rol. Die laatste debuteert op de Chinese markt, maar komt in de nabije toekomst wellicht ook naar Europa. Prijzen van deze modellen volgen nog.



Vier uitrustingsniveaus
De nieuwe Touareg is leverbaar in vier verschillende uitvoeringen met elk een specifieke uitstraling en karakter. Elke Touareg pakt sowieso uit met onder meer 4Motion Active Control, voorzien van verschillende rijmodi (Eco, Comfort, Normal, Sport, Snow en Individual), LED-verlichting voor- en achter, 18 inch lichtmetalen velgen, adaptieve cruise control, Front Assist, Park Distance Control voor- en achter, een elektrisch bedienbare achterklep, Lane Assist, het 'Discover Pro' radio-, navigatie- en multimediasysteem en diverse mobiele online diensten (Car-Net).De Touareg Elegance en Atmosphere (meerprijs € 6.820,-) bieden daarboven onder meer lederen bekleding 'Vienna', meervoudig elektrisch verstelbare comfortstoelen, chromen sierlijsten rond de ramen, met chroom afgewerkte bumpers en ambienteverlichting. Deze uitvoeringen onderscheiden zich van elkaar met een specifiek interieur. De Elegance heeft interieuraccenten van geborsteld aluminium en de Atmosphere van openporig eikenhout.De Touareg R-Line is de sportiefste variant en combineert de luxe van de Elegance en Atmosphere met het sportieve van de R-Line. Denk daarbij zoal aan 19 inch lichtmetalen velgen, sportieve R-Line bumpers voor en achter, wielkastverbreding in carrosseriekleur, een verwarmbaar R-Line stuurwiel en tal van andere fraaie R-Line accenten, waaronder een zwarte dakhemel en zwarte lederen bekleding in R-line design. De meerprijs hiervan bedraagt € 8.800,-.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10