zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

En de nieuwe Volkswagen Touareg wordt onthuld op"¦

 

9 februari 2018 - De nieuwe Touareg is aanstaande. Dat wist je natuurlijk al door diverse spyshots, maar nu is er ook een onthullingsdatum. Die heeft Volkswagen zelf zojuist bekendgemaakt.

In China, want dat is de belangrijkste markt voor Volkswagen én 's werelds snelst groeiende SUV-markt. Op de autoshow van Beijing om precies te zijn; daar zal de nieuwe Touareg voor het eerste getoond worden aan de wereld. Officieel althans, want wie deze website enigszins volgt, weet al lang hoe de top-SUV van Volkswagen eruitziet. Sterk overeenkomstig met de T-Prime Concept uit 2016 die ook in Peking debuteerde.



Innovision Cockpit
Technische specificaties houdt Volkswagen nog even onder de petto. Maar het is wel zo aardig alvast te verklappen dat de nieuwe Touareg beschikt over naar eigen zeggen één van de grootste digitale instrumentariums in deze klasse. Die luistert naar de naam Innovision Cockpit en biedt volgens de Duitsers 'een geheel nieuw niveau aan infotainment'. Ook alvast onthuld is dat de grote, maar niet Volkswagen's grootste, SUV verkrijgbaar is met achterwielsturing.

Miljonair
Tot slot nog een weetje. Want wist je dat er reeds al meer dan 1 miljoen exemplaren zijn verkocht van de Touareg, verdeeld over de eerste twee generaties? Best een succesverhaal dus. Verder nog iets? Oh natuurlijk, vergeten we het toch bijna"¦ De datum waarop de onthulling plaatsvindt. Dat is 23 maart aanstaande.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10