zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Nieuwe Audi A7 Sportback heeft een vanafprijs

 

30 november 2017 - Audi heeft de orderboeken van de nieuwe A7 Sportback geopend. Dit zijn de prijzen.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de nieuwe A7 is er vanaf € 89.315,-. Welke motorisering je krijgt voor dit geld? De 55 TFSI met standaard quattro. Mochten je wenkbrauwen nu spontaan opkrullen, dan moet je dit artikel even lezen. Daarin staat dat Audi er voortaan een andere nomenclatuur op nahoudt. In dit specifieke geval staat '55' voor een A7 voorzien van 3.0 liter TFSI-benzine, goed voor 340 pk aan vermogen. In een later stadium worden de prijzen van de '30' en '70'-modellen bekendgemaakt, oftewel die met minder en nog meer kracht onder de kap.



Standaard luxe
Bij een (voorlopige) vanafprijs van 90 mille mag je als A7-koper al redelijk wat luxe verwachten. Wel, wat te denken van LED-koplampen en -achterlichten, het geïntegreerde bedieningsconcept Audi Touch Respons met akoestische en haptische feedback, MMI Navigatie en volautomatische airconditioning met zonnestandafhankelijke regeling. Ook veiligheids- en comfortsystemen als Parkeerhulp plus (voor en achter), Lane Departure Warning, Audi pre sense front, Audi pre sense basic, automatische snelheidsregeling en Audi Connect noodoproep & service behoren tot de standaarduitrusting van de A7 55 TFSI, evenals lederen bekleding, een elektrisch bediende achterklep, ambiente-verlichting en 18 inch lichtmetalen velgen.

Speciaal introductiemodel
Om de marktintroductie van de A7 Sportback kracht bij te zetten, is Audi's vierdeurs gran turismo er tijdelijk in Launch Edition-uitvoering. Let echter wel: dit slechts tijdelijk verkrijgbare introductiemodel is enkel beschikbaar voor de A7 Sportback voorzien van het optionele Pro Line Plus- of Pro Line S-pakket. Tegen een (extra) meerprijs van € 1.750 worden de volgende extra's meegeleverd: MMI navigatie plus, Audi virtual cockpit en de Audi smartphone interface.Audi start de levering van de nieuwe A7 Sportback vanaf volgend voorjaar. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10