zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Prijskaartjes voor BMW X2

 

28 november 2017 - Ondanks dat er eerst nog overwinterd moet worden voordat de X2 bij de dealer staat, heeft BMW alvast de prijzen ervan bekendgemaakt.

Ja, het is een compacte SUV. Maar er zijn ook crossover-trekjes te bespeuren. Oftewel, de X2 van BMW is best een beetje een vreemde eend in de bijt. Qua formaat valt 'ie tussen de X1 en X3 in. Idem qua prijs, want de X2 is er vanaf € 47.495,-. Concurrenten? Niet bijster veel op dit moment. De Range Rover Evoque en Jaguar F-Pace zijn de voornaamste, en die zijn vergelijkbaar geprijsd.



Meer motorversies volgen snel
Vanaf de marktlancering in maart stelt BMW de X2 beschikbaar met drie motorversies. De instapper voor ruim 47 mille heeft een 2.0 liter turbobenzine onder de kap die 192 pk weet op te wekken en louter voorwielaandrijving geniet. Wil je liever een andere benzine, dan zal je nog wat langer geduld moeten hebben. Maar de sDrive18i " een driepitter met 140 pk " volgt snel, evenals de tweeliter gekoppeld aan xDrive-vierwielaandrijving. De 150 pk sterke sDrive18d en xDrive18d volgen ook in een later stadium.Dieselen kan aanvankelijk met de sDrive20d en de xDrive25d. De eerste levert 190 pk, de andere een krachtige 231 pk. Een 8-traps automaat is standaard, terwijl de voorlopig enige benzine gekoppeld wordt aan een 7-traps transmissie. Prijzen van deze dieselen bedragen respectievelijk € 59.895,- en € 63.895,-.

Twee uitvoeringen
Naast de standaardversie is er de X2 Model M Sport. Geheel nieuw is de Model M Sport X die designelementen van BMW M en de BMW X-familie samenbrengt. Anders dan bij de andere Bimmers zijn er buiten deze varianten geen andere uitrustingsniveaus beschikbaar voor de X2. Qua uitrusting pakt elke X2 uit met onder meer LED-dagrijverlichting, dubbele uitlaatpijpen, een neerklapbare achterbankleuning (40:20:40), handbediende airconditioning, 17 inch lichtmetalen wielen in V-design (styling 560), een multifunctioneel met leder bekleed sportstuurwiel, Performance Control en het opbergpakket.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10