zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Dik je nieuwe M5 aan met M Performance Parts

 

31 oktober 2017 - Met een prijskaartje van € 161.000 euro zal je niet snel twee keer dezelfde BMW M5 van de nieuwste generatie tegenkomen. Toch dat wel degelijk aanwezige risico zoveel mogelijk elimineren? BMW M Performance Parts helpt je graag een handje.

De optielijst van de nieuwe M5 is lang, heel lang. Je kunt het zo gek niet bedenken of BMW's grootste performance-sedan is ermee geheel op eigen smaak te brengen. En anders is er altijd nog BMW Individual, al dan niet in combinatie met de dikdoenerij van M Performance Parts. Hier enkele voorbeelden van wat zoal bij die laatste afdeling mogelijk is.



Carbon spant de kroon
Verchroomde 'nieren' of deze in simpel zwart; beetje gewoontjes niet? Wil je het goed doen, dan verkies je de fameuze BMW-grille van carbon. Ook tegen zwart aan weliswaar, maar de kenner ziet meteen dat hij met een fijnproever van doen heeft. En dat wil je. Bovendien scheelt koolstofvezel natuurlijk gewicht, waardoor je sneller uit de startblokken komt. In theorie althans. Maar misschien wel degelijk ook in de praktijk als je je M5 tevens voorziet van een frontsplitter, spiegelkappen, achterklepspoiler, zij-skirts, motorcover van carbon. Zelfs de M-badges zijn verkrijgbaar in het kostbare, lichte goedje.

Rode veerpoten
Typische M-striping in lichtblauw, donkerblauw en rood geven je nieuwe M5 meer cachet. Maar pas echt lekker in de verf zetten doe je hem met veerpoten in brandweerrood. Hoe gaaf is dat?! Zeker wanneer je loskomt van de grond omdat je het gaspedaal weer eens te diep hebt ingetrapt. Ben je van plan dat regelmatig te doen, bestel dan alvast ook de titanium sportuitlaat mee. Kunnen omstanders ook meegenieten. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10