zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Zoveel kost de nieuwe BMW M5!

 

15 september 2017 - Terwijl de nieuwe M5 nog een volle week superdik staat te wezen op de IAA-autoshow in Frankfurt, maakt de Nederlandse BMW-importeur de prijs ervan alvast bekendgemaakt. Maar of je hiervan ook blij moet worden"¦?!

De nieuwe BMW M5 kost namelijk maar liefst € 161.500,-. Natuurlijk wist iedereen dat 'ie niet het koopje van de week zou zijn, maar dit is zomaar even dertig mille(!) duurder dan waarvoor de vorige generatie op het laatste van eigenaar wisselde. Een troost: bij de concurrentie ben je niet of nauwelijks voordeliger uit.



Concurrentievergelijk
Honderdeenenzestigduizend. Wanneer je het voluit schrijft doet het (financieel) nog meer pijn. Anderzijds, je krijgt er bij de nieuwe M5 ook 600 pk, 750 Nm, vierwielaandrijving en een knaltijd van 3,4 seconden voor terug. Evenals een desgewenste top van 305 km/h en achterwielaandrijving (na een druk op de knop).Of je bij de concurrentie goedkoper en beter uit bent? Dat is nog maar de vraag. Neem de Mercedes-AMG E 63 AMG S. Die kan 612 pk ophoesten en beschikt tevens over vierwielaandrijving. De vanafprijs? Slechts een paar honderd euro lager dan de prijs van de M5. De Audi RS 6 Avant Performance kan zich ook prima meten in dit clubje en bovendien is ruimer, maar kost ook zelfs nog iets meer met € 164.090,-. Voordeliger ben je uit bij de Japanners. Echter de € 159.525,- kostende Lexus GS F is ook aanzienlijk minder krachtig en een volle seconde trager bij de 100 km/h.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10