zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Proceed Concept blikt vooruit naar Kia's nieuwe middenklasser

 

7 september 2017 - Kia laat je kennismaken met de Proceed Concept, dé primeur van de Zuid-Koreanen op de IAA Frankfurt en een voorbode van de volgende generatie Cee'd.

Naar verwachting zal Kia's nieuwe middenklasser ergens in de tweede helft van volgend jaar ten tonele verschijnen, met een lancering begin 2019. En deze Proceed Concept geeft aan hoe die auto eruit komt te zien. Ongeveer, althans. Want het studie-gehalte bij deze conceptuele Proceed ligt nog behoorlijk hoog. Check zoal die 20 inch wielen. Wauw! Maar het productiestadium zullen ze in deze vorm niet halen.



Wat is het?
Als je niet beter zou weten zou je zweren dat je met een Shooting Brake van doen hebt. Maar niets is minder waar volgens Kia. Het merk heeft het over een 'verlengde hatchback'. Mocht ook jij die er niet in terugzien, dan vinden ze dat in Seoul heus niet erg. Als de Proceed Concept maar een gevoelige snaar weet te raken. Want daar is het Kia stilletjes allemaal om te doen.

In de voetsporen van de Stinger
Nou, daarin is het dan goed geslaagd. Want spannend is het design van de Proceed Concept absoluut. Een weg die Kia zeer nadrukkelijk is ingeslagen sinds de Stinger, de vierdeurs-sportsedan die nog dit jaar in de showroom zal staan en de taak heeft de autokoper er bewust van te maken dat de Zuid-Koreanen ook voor opwinding kunnen zorgen en niet louter auto's produceren die voelbaar zijn in de portemonnee.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10