zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Kia droomt op IAA alvast van nieuwe Cee'd

 

30 augustus 2017 - De huidige Cee'd blaast begin volgend jaar z'n zesde kaarsje uit en dat houdt in dat Kia langzamerhand begint te dromen van een waardige opvolger. Op de IAA Frankfurt zal het daarvan een voorproefje geven.

Kia is op een missie. Eentje waarbij het burgermansimago wordt afgeworpen en het merk als spannend wordt gezien. De onlangs onthulde Stinger, een gelikte sportsedan, is daarvan het startsein en ook bij de nieuwe generatie Cee'd zal deze ambitie worden doorgetrokken. Nu al zichtbaar in deze naamloze studie die weliswaar als 'verlengde hot hatch' wordt aangemerkt.



Skoda Rapid Spaceback
Je zou toch menen dat er duffere auto's rondrijden dan de Cee'd (in elk geval visueel), maar toch kan het best nog wat emotievoller volgens de Zuid-Koreanen. En dat zijn ze van plan ook. En daarbij gooien ze het over een iets andere boeg, afgaande op deze IAA-concept. Het studiemodel, waarvan een eerste afbeelding is vrijgegeven, houdt namelijk het midden tussen een hatchback en een lifestyle-station. Een beetje zoals Skoda dat ook heeft gedaan bij de Rapid Spaceback. Al leunt de conceptuele voorbode van de nieuwe Kia Cee'd zelfs tegen dat van een shooting brake aan. Een stuk spanneder dus. En dan nu maar hopen dat de Zuid-Koreanen voet bij stuk houden bij het productiemodel. Wordt vervolgd.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Pas op met het snijden in de kosten als ondernemer
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10