zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

BMW 5-serie Editions: Exclusive, Lifestyle & Sport

 

25 februari 2008 - BMW presenteert een drietal speciale Editions voor de 5-serie. Zowel de BMW 5-serie Sedan als de 5-serie Touring worden leverbaar als Edition Exclusive, Lifestyle & Sport. Alle drie de modellen zijn voorzien van een eigen gezicht dat met kleurstellingen, materiaalgebruik en lichtmetalen wielen wordt gecreëerd.

Om de verkopen van de BMW 5-serie, die inmiddels alweer sinds 2003 op de markt is, op gang te houden presenteert BMW een drietal speciale Editions (uitvoeringen). Zowel de Sedan als de Touring worden leverbaar als Exclusive, Lifestyle en Sport Edition. Standaard beschikken alle drie de Editions over speciale lakkleuren, exclusieve lichtmetalen wielen, Edition-instaplijsten, verwarmbare stoelen, climate control, parkeersensoren, een verlichtingspakket en een automatisch dimmende binnenspiegel. Per Edition verschilt de stijl.5-serie Edition Exclusive
De Edition Exclusive focust zich op elegantie dankzij onder meer de exclusieve Platinum Bronze metallic lak en de keuze uit een vijftal andere kleuren. De extra chromen accenten, de in hoogglans gespoten B-stijlen en 17 inch lichtmetalen wielen in V-spaaks design maken de exterieur-looks compleet. Het interieur wordt gekenmerkt door zwart of tabakkleurig leder en houtinleg op het dashboard.

5-serie Edition Lifestyle
Met de keuze uit zes verschillende lakkleuren, waaronder de getoonde Neptune Blue, hoogglans B-stijlen en 17 inch lichtmetalen wielen in dubbelspaaks design onderscheidt de Lifestyle-versie zich. In het interieur zien we grijsgekleurde houtinleg op het dashboard, een hemelbekleding in antraciet en een speciale combinatie van leer en stof op de stoelen. Optioneel zijn de stoelen ook volledig met leer te bekleden.

5-serie Edition Sport
De meest sportieve versie van de Edition-modellen is leverbaar in tal van kleuren waaronder de exclusieve lakkleuren Imola Red en Le Mans Blue. Aan de buitenzijde is het model bovendien herkenbaar aan de 18 inch M lichtmetalen wielen, het M designpakket en in hoogglans gespoten B-stijlen. Ook het M sportonderstel behoort tot de uitrusting van de Edition Sport. Binnenin wordt de sportieve sfeer doorgetrokken met onder meer aluminium sierlijsten, sportstoelen bekleed met een combinatie van leer en stof en een sportstuurwiel, voetsteun en pookknop uit de M-collecite. De 5-serie Edition-modellen zijn binnenkort leverbaar op zowel de Sedan als de Touring. Ze moeten de periode overbruggen naar de compleet nieuwe 5-serie die BMW in 2009 zal onthullen.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  BMW M3 en M4 met 4WD: Zo snel was een BMW M3/M4 nog nooit!
  Mercedes EQB is de eerste elektrische zevenzitter van Mercedes
  Met de elektrische Mercedes EQS sta je niet vaak bij de laadpaal
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
advertorial
Stappenplan voor automatische e-mail campagnes
Door termen als triggers, leadscoring, notificaties, koppelingen, vullingsgraad zie je door de bomen het bos niet meer op het gebied van e-mail marketing automation. In dit white paper legt Spotler al die termen en de voordelen ervan uit. Inclusief handige woordenlijst.
Download het white paper
Lees verder
reacties
Jongeren willen weer zeeman worden (1) 
Bestuurders willen vaker vergaderen zonder de baas erbij (1) 
IT is vertragende factor bij 44 procent van de organisaties (1) 
Speciaal bedrijfsuitje voor singles biedt kansen (1) 
Vergaderen kost 37 miljard per jaar (1) 
Nederlander verhuist minder graag voor baan (1) 
Vrouwen kiezen steeds vaker voor een beroep in de ICT  (1) 
top10
Top Companies waar u kunt bouwen aan uw carrière zijn bekend
Hoge werkdruk bij grote organisaties zet klantervaring onder druk
Aantal DDoS aanvallen verdubbeld in eerste kwartaal
Banking Trojan Dridex en Qakbot grootste malwarebedreigingen in maart
De pandemie maakt persoonlijke moederdagcadeaus populair
IT is vertragende factor bij 44 procent van de organisaties
Werken op afstand is een katalysator voor productiviteit, efficiency en diversiteit
30 procent vindt dat partnerverlof even lang moet zijn als bevallingsverlof
Beperkte laadinfrastructuur grootste zorg bij aanschaf elektrische auto
Een carrière in cybersecurity: vijf tips
meer top 10