zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

Peugeot doet haar cabrio's in de aanbieding

 

31 maart 2011 - Gebruikte cabrio's worden met het aanbreken van de warmere seizoenen vaak ietwat duurder. Bij Peugeot Nederland in Breukelen doen ze liever in het nieuw en gooien ze de 207 CC en 308 CC juist in de aanbieding. Onder de noemer Griffe bieden ze beide een klantvoordeel van ruim 2.000 euro.

De Peugeot 207 CC Griffe is gebaseerd op het reguliere uitvoeringsniveau Sport. Onder de kap schuilt een 1.6 liter benzinemotor met 120 pk gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Standaard aanwezig zijn onder meer climate control, 17 inch lichtmetalen velgen van het type Hockenheim, parkeerhulp achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en lederen bekleding inclusief verwarmbare voorstoelen. Normaliter zou Peugeot hier een totaalprijs van € 27.810,- voor vragen. Wegrijden in de 207 CC Griffe kan voor € 25.610,-. De leverbare kleuren zijn Blanc Banquise, Gris Aluminium en Gris Shark.



308 CC Griffe
De 308 CC Griffe kent als donormodel de 156 pk sterke 1.6 THP Sport Pack. Schakelen gaat met de handgeschakelde 6-bak. Bijzonder aan het actiemodel is de standaard vernismetaallak in de kleuren Noir Perla Nera, Blanc Nacré en Gris Aluminium en inzittenden nemen plaats op lederen bekleding en genieten van het comfort van het Airwave-systeem en een windstopper. De Peugeot 308 CC Griffe kost € 37.300,- en biedt daarmee een klantvoordeel van € 2.550,-. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10