zoeken Nieuwsbrief
      Linkedin    Twitter   
  
autonieuws
 

SsangYong Korando voorzien van prijs

 

10 februari 2011 - 'Er bestaan crossovers. En nu bestaat ook de nieuwe Korando.? Met dit soort kreten toont SsangYong aan dat het vertrouwen in de toekomst heeft. De Korando is de eerste stap naar een financieel gezonde organisatie. Daar horen natuurlijk prijzen bij. Hier zijn ze.

De nieuwe SsangYong Korando is er vanaf € 30.990,-. Dat is een hoog instaptarief maar in vergelijking met de concurrentie juist een scherpe prijsstelling. De Korando is er namelijk alleen met een 175 pk 2.0 liter dieselmotor en een vergelijkbaar alternatief bij andere merken kost al gauw tussen de 2.000 en 4.000 euro meer.



Basismodel
Het basismodel heet Crystel, wordt standaard uitgerust met een handbak en heeft 2WD-aandrijving. De luxe en comfortverhogende voorzieningen bestaan onder andere airco, cruise control, carbonlook inlegdelen in het dashboard, een middenarmsteun voor- en achterin, verchroomde deurgrepen, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel met lendensteun, elektrisch bedienbare buitenspiegels en ruiten, een radio/CD/MP3-speler met zes speakers en stuurwielbediening en 16 inch lichtmetalen wielen.

Quartz
De Korando Quartz herken je aan de 17 inch velgen, de dakspoiler achterop, LED-knippers in de spiegelbehuizingen en dakrails. Binnenin is er meer luxe met lederen en verchroomde accenten, automatische airco, verwarmbare voorstoelen. Parkeersensoren zijn tevens aanwezig. De Quartz is er met handbak of een automaat al dan niet in combinatie met tweewiel- als vierwielaandrijving. De voordeligste start bij € 32.990,- en de duurste bij € 44.990,- (4WD automaat).

Sapphire
Topmodel binnen de reeks is de Sapphire. Die bevat alle spullen van de Quartz, maar heeft niet stoffen maar lederen stoelbekleding en 18 inch wielen in plaats van 17 inch. Daarnaast is ook de achterbank verwarmbaar. Prijzen beginnen bij € 34.490,- voor de Korando Sapphire 2WD met handbak en € 37.490,- voor datzelfde model met automaat. In combinatie met vierwielaandrijving bedragen de vanafprijzen € 43.490,- en € 46.490,-. Optioneel zijn dan nog metallic lak à € 695,- en een schuifdak (€ 995,-) te kiezen.

Meer motoren op komst
De SsangYong Korando 2.0 e-XDi staat reeds bij de dealer. Op termijn volgt er een lichtere versie van diezelfde diesel en er verschijnt nog een benzinemodel. Deze heeft 149 pk en voorzien van een automatische transmissie.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
 Doorsturen   Reageer

 

Laatste autonieuws

  Mercedes-AMG EQS 53 is een olifant. Maar wel een snelle olifant.
  Skoda voert druk op Volkswagen op met Enyaq iV Coupé
  Dit is de volledige elektrische Mercedes EQE! Denken we ...
 
reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

REAGEREN

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de code te wijzigen.
Human Design op de werkvloer voor teameffectiviteit en bedrijfsgroei
reacties
Top tien arbeidsmarktontwikkelingen 2022 (1) 
‘Ben jij een workaholic?’ (1) 
Een op de vier bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid (3) 
Eén op zeven Nederlanders staat niet achter aanbod van hun organisatie  (1) 
Drie manieren om te reageren op onterechte kritiek (1) 
Een cyber-survivalgids voor managers: hoe ga je om met cyberaanvallen?  (1) 
Mind your data (1) 
top10